Kuva: Senja Rapila

Me Naiset: Ero vei Anne Kukkohovin syviin vesiin: "En poistunut kotoani viikkokausiin"

25.04.2019 10:30 - Katariina Auvinen

Mallikaunottaren pitkä liitto päättyi lähes parinkymmenen vuoden jälkeen.

Anne Kukkohovi, 48, erosi viime vuoden puolella pitkäaikaisesta suhteesta. Hän ehti olla Joni Kukkohovin kanssa yhdessä melkein parikymmentä vuotta. Nyt ex-pari on avannut eronsa syitä uusimmassa Me Naisissa

Kukkohovi kertoo, että hän ymmärsi liiton olevan lopullisesti ohitse, kun pari hakeutui terapiaan ja käsitteli asioita siellä. Lisästressinsä toi vielä samaan aikaan se, että naisen hyvä ystävä Teri Niitti kuoli ja Kukkohovin äiti sairastui sekä menehtyi. 

- Siinä vaiheessa myönsimme jo ääneen, että tämä liitto ei ole korjattavissa. Asuimme kuitenkin yhä saman katon alla, ja meillä oli paljon ratkaistavia asioita, hän kertoo. 

Parilla on yksi yhteinen lapsi, Miska-poika, josta vanhemmat kantoivat huolta eronsa aikaan. Heitä huolestutti, miten ero vaikuttaisi poikaan. Kun pari muutti erilleen, Anne Kukkohovi kertoi, että hän ui hetken syvissä vesissä. 

- En poistunut kotoani viikkokausiin, sillä en ollut valmis kohtaamaan katseita. Lopulta katsoin vain stand up -komiikkaa YouTubesta. Yritin pitää viimeiseen asti kiinni huumorista ja naurun tuomasta endorfiinista niin etten vajoaisi synkkyyteen, Kukkohovi kertoo. 

Eron jälkeen hänen miehellään on ollut yksi seurustelusuhde, jonka Anne Kukkohovi kokee vain positiivisena asiana. Hän kertoo olleensa helpottunut siitä, että mies aloitti seurustelusuhteen, koska se vaikutti vievän eroprosessia eteenpäin. 

Lue myös: Anne Kukkohovi, 47, jakoi upean nuoruuskuvan - "Näytät Heidi Klumilta!"

Lue myös: Anne Kukkohovi, 47, pääsee asentoon, josta moni voi vain haaveilla - fanit ihmettelevät notkeutta

Lähde: Me Naiset 

Kilpailut

Uusimmat