Kuva: Mikko Räsänen

Laulajan uraa luova Viivi Pumpanen pitkitti biisinsä julkaisua pitkään - taustalla painava syy

08.05.2019 21:15 - Henna Koste

Viihteen monitoiminainen Viivi Pumpanen kertoo suhteestaan musiikkiin.

Viivi Pumpanen, 30, tunnetaan tällä hetkellä parhaiten Possesta. Miss Suomena meille tutuksi tullut Pumpanen on hurahtanut myös näyttelemisen maailmaan ja hän rakastaa musiikkia. Hän kertoo muun muassa uudesta aluevaltauksestaan Radio Novan Sunnuntaibrunssi-ohjelmassa Esko Eerikäisen vieraana. 

Naisen ensimmäinen sinkkukappale Elämännälkäinen julkaistiin viime kesällä 2018.

- Vetkuttelin kuukausitolkulla, että uskallanko ikinä antaa mitään ulos vai pidetäänkö biisit vain mulla. Se oli se lähtökohta. Ne olivat vain mun juttuja, yhdessä tekemisen iloa rakkaudesta musiikkiin, Pumpanen kertoo.

Kannustus sai hänet kuitenkin muuttamaan mielensä. Myös Pumpasen läheiset pitivät kappaleesta paljon. Nainen jutteli paljon kappaleen tekoon osallistuneen Pasi Ojalan kanssa kynnyksestä julkaisuun.

- Mietin, että uskallanko antaa tätä, koska olen niin herkkä ihminen. Tämä on ollut niin rakkaus musiikkiin ja iloinen asia. Jos annan sen ulos, se on niin paljas. Silloin on myös mahdollisuus alkaa spekuloimaan missitaustaa, Pumpanen kertoo.

Nyt nainen on kiitollinen Ojalalle kannustuksesta. Pumpanen on saanut paljon ihanaa palautetta musiikistaan kuulijoilta.

Kuuntele koko jakso Radioplaysta.

Lue myös: Viivi Pumpanen julkaisi ensimmäisen kappaleensa: "Laulaminen on ollut aina salainen unelma"

Kilpailut

Uusimmat