Kuva: AOP

Paris Hilton haukkuu näyttelijäkaunotarta - 'Hän on niin nolo"

15.05.2019 16:45 - Lauri Kujanpää

Lohan ja Hilton ovat olleet aikoinaan hyviä ystäviä.

Hollywood-julkkis Paris Hilton, 38, haukkui tv:ssä näyttelijäkaunotar Lindsay Lohania, 32. Kaksikolla on ollut pitkäaikainen riita, ja esimerkiksi heinäkuussa 2018 Hilton kutsui Lohania "patologiseksi valehtelijaksi".

Nyt Hilton löi lisää vettä myllyyn oltuaan 14. toukokuuta Watch What Happens Live With Andy Cohen -ohjelman vieraana. Juontaja Andy Cohen tiesi kaksikon tulehtuneista väleistä ja pyysi Hiltonia sanomaan kolme mukavaa asiaa Lohanista.

Hilton ei jättänyt vastaamatta, mutta muutti kysymysasettelua, ja päätti sanoa kolme ikävää asiaa. Ensin Hilton sanoi, että Lindsay Lohan on "muiden yläpuolella", jonka Cohen luuli olevan kehu. Mutta Hilton tarkoitti sen ikävällä tavalla.

Sen jälkeen Hilton latasi hieman suorasanaisemmin ja kutsui Lohania "todella tylsäksi ja noloksi", hymyillen ivallisesti vastauksen jälkeen.

Lohan ja Hilton ovat olleet aikoinaan hyviä ystäviä, mutta kaksikon suhde on muuttunut täysin vastaiseen suuntaan. Myös Lohan on haukkunut Hiltonia "munapääksi", mutta oli lopulta kieltänyt sanomisensa.

- En ole koskaan sanonut niin. Hilton on ihana ihminen ja minun ystäväni, Lohan oli kertonut paparazzeille.

Ilmeisesti suhde on hyvin monimutkainen. Saapa nähdä, vastaako Lohan Hiltonin loanheittoon.

Lue myös: Paris Hilton perui häänsä kaikessa hiljaisuudessa - pari erosi lopullisesti

Lue myös: Paris Hilton presidentiksi? Hauska kuva huvituttaa tähden Instagram-sivulla

Lue myös: Paris Hiltonin kuumaakin kuumempi festarityyli - nyt näkyy läpi!

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat