Kuva: AOP

Itseään liian hyvännäköiseksi väittävä bikinimalli sai palautevyöryn - vastasi nyt arvostelijoille

15.05.2019 21:45 - Katariina Auvinen

Jenna Thompson vieraili Britannian aamutelevisiossa.

Brittiläinen bikinimalli Jenna Thompson, 36, kertoi avoimesti uskovansa olevansa aivan liian hyvännäköinen, jotta rakkaus osuisi hänen kohdalleen. Malli vieraili Britannian aamutelevisiossa kertomassa ajatuksiaan ja hän myös vastasi arvostelijoilleen. 

Monet nimittäin syyttivät Thompsonia itserakkaaksi, joka ei ajattele muita. Sen sijaan nainen itse sanoi olevansa erittäin tyytyväinen siihen, miltä hän näyttää ja millainen hän on. 

- Olen elämäni keskiössä tällä hetkellä. Olen todella tehnyt töitä ulkonäköni eteen ja olen 36-vuotias. Pidän huolta itsestäni ja olen tyytyväinen siihen, millaiseksi olen kasvanut. Minun ei pitäisi piilotella sitä, Thompson napauttaa. 

Thompson on itse kertonut, että hänen ulkonäkönsä pelottaa miehet tiehensä. 

Naisen esiintyminen aamutelevisiossa on jakanut mielipiteitä katsojien kesken. Jotkut ovat sitä mieltä, ettei Thompsonilla ole mitään syytä nöyristellä itseään ja hänen toden totta pitääkin olla ylpeä ulkonäöstään ja siitä, millainen hän on. Toiset taas ovat sitä mieltä, ettei nainen voi saadakaan rakkautta elämäänsä, jos hän ajattelee vain itseään. 

- Ajattelinkin, että ihmiset saattaisivat hermostua sanomisistani,  mutta en lue kaikkia kommentteja eivätkä ne hetkauta minua, Thompson kertoo. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Uimapukumallin peppu kiinnitti ihmisten huomion - ymmärrätkö sinä miksi?

Lue myös: Virtsaa ja seksiä - bikinimallina työskentelevä hääkuvaaja pidätettiin ruman käytöksen vuoksi

Lähde: Daily mail 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat