Kuva: AOP

Sinkkuna viihtyvä Sara Sieppi Annassa: "Uskon, että Se Oikea tulee vielä vastaan"

16.05.2019 09:30 - Reija Saarinen

Viime syksynä Roope Salmisesta eronnut Sieppi viettää rentoa sinkkuelämää.

Sara Sieppi, 27, erosi viime syksynä avopuolisostaan Roope Salmisesta. Suhteen päättyminen otti koville ja ensimmäisten viikkojen aikana Sieppi ei poistunut kotoaan juuri lainkaan.

–  Elämässäni tapahtui niin paljon suuria muutoksia. Makasin sängyssäni ja pysyin neljän seinän sisällä. Avasin aamulla verhot ja suljin ne illalla. Tajusin lopulta, että asiani eivät olleet kunnossa, ja pakotin itseni poistumaan kotoa, Sieppi kertoo Anna-lehden tuoreessa haastattelussa.

Jutussa Sieppi kertoo, että Balilla vietetyn loman jälkeen hän tunsi olevansa muuttunut nainen. Vaikka Sieppi uskookin rakkauteen, hän myöntää, ettei aktiivisesti etsi ketään vierelleen.

- Uskon siihen, että jonain päivänä Se Oikea tulee vastaan. Olen näin vanhanaikainen! Uskon myös siihen, että silloin ei enää tarvitse tuskailla sen kanssa, voiko toiseen luottaa vai ei, hän kertoo haastattelussa.

Siepin mukaan hän ei juurikaan käy treffeillä, sillä ei pidä niillä vallitsevasta tunnelmasta. Mutta millaista miestä Sieppi sitten vierelleen etsii?

- Miehen ulkonäkö ei ole koskaan ollut minulle prioriteetti numero yksi. Arvostan miehessä enemmän luotettavuutta, rehellisyyttä ja määrätietoisuutta. Ja hauskuus on plussaa.

Lue myös: Sara Sieppi tyrmäävässä loma-asussa - hehkuttaa äitiään kuvatekstissä

Lue myös: MTV: Sara Sieppi herkistyi kyyneliin kertoessaan somekommenteista: Huorittelua tulee päivittäin

Lähde: Anna

Kilpailut

Uusimmat