Kuva: AOP

Poppari Lily Allen paljasti rintansa keikallaan - pitsiyläosa ei paljoa peitellyt

04.06.2019 19:00 - Iiro Myllymäki

Nainen on vitsaillut esiintymisasustaan sosiaalisessa mediassa.

Laulaja-lauluntekijä Lily Allen, 34, ei pelkää paljastaa syvimpiä tuntemuksiaan kappaleissaan, mutta hän ei myöskään pelkää paljastaa kroppaansa. Olemme aiemmin kirjoittaneet, että hän on jopa jakanut sosiaalisessa mediassa kuvia vaginastaan.

Nyt Lily Allenin tuorein esiintymisasu on herättänyt huomiota. Nainen esiintyi sunnuntaina New Yorkissa Governors Ball Music Festivalilla. Hän paljasti värikkäästi kirjaillun pinkin bleiserinsä alta läpinäkyvän pitsiyläosan, jonka alla naisella ei ollut rintaliivejä. Voit katsoa kuvia esiintymisasusta alla olevasta päivityksestä. Paljastavimmat kuvat ovat päivityksen viimeisten kuvien joukossa. Jos päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Allen on itse vitsaillut asuvalinnastaan sosiaalisessa mediassa. Hän on jakanut kuvia esiintymislookiin kuuluvasta takista tarkoituksena näyttää siihen tehtyjä kirjailuja.

Tämän kaiken saatoitte missata, kun katsoitte tissejäni”, Allen kirjoittaa.

Voit katsoa tämän päivityksen alta tai tästä linkistä.

Lily Allen muistetaan muun muassa hiteistään Smile, Fuck You ja Not Fair. Viime vuonna naiselta julkaistiin sekä uusi albumi No Shame että omaelämäkertakirja My Thoughts Exactly. Suomessa Lily Allen esiintyi viimeksi heinäkuussa Oulun Qstock-festivaalilla, tuolloin huomattavasti peittävämmässä asussa kuin edellisellä keikallaan. Jos Qstock-kuva ei näy alla, klikkaa tästä.

Lue myös: Lily Allen paljastaa jättihittinsä raadollisen taustan - "Minut painostettiin tekemään se"

Lue myös: Laulajatähti jakoi faneille oudon kokemuksen - luuli ottaneensa kokaiinia, mutta aine olikin muuta

Kilpailut

Uusimmat