Kuva: Instagram

Jukka Hildén jakoi onnea hehkuvat yhteiskuvat Chachi-rakkaan kanssa - yksi hashtag hämmentää

06.06.2019 13:30 - Iiro Myllymäki

Pariskunta odottaa lasta.

Duudsonit-tähti Jukka Hildén, 38, ja sometähti Chachi Gonzales, 23, elävät rakkaudentäyteistä elämää. Jukka Hildén on jakanut Instagramiin kaksi kuvaa, joissa hän poseeraa yhdessä kihlattunsa kanssa, ja kuvissa nähdään myös pariskunnan kaksi koiraa. Pariskunnalla on paljon syytä onneen, sillä he julkistivat juuri, että he saavat yhteisen lapsen.

Onnellisuutta hehkuvien kuvien yhteyteen Hildén on kirjoittanut pitkän englanninkielisen tekstin, jossa hän avautuu tämänhetkisistä tunnelmistaan.

Olen niin onnellinen elämässäni juuri nyt. Vaikka tämä ei ole ollut helppoa, tämä on ollut ilontäyteinen, kunnianhimoinen seikkailu, johon on kuulunut epäonnistumisia ja menestystä”, Hildén kirjoittaa.

Mies myös ylistää tekstissä rakastaan.

Kiitos Chachille, että olet kuka olet, ja täydennät minua. Elämä on kaunista, kun sitä tarttuu palleista!” mies kirjoittaa.

Voit katsoa päivityksen alta tai tästä linkistä.

Hildén keventää tunteellista avautumistaan hashtageissa, joista yksi on #kikkeli. Kyseessä on ainoa suomenkielinen sana koko päivityksessä. Päivitys keräsi 20 minuutissa jo noin 2000 tykkäystä.

Lue myös: Mitkä pakarat! Jukka Hildénin Chachi-rakas tulikuumassa allaskuvassa

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat