Kuva: AOP

Jersey Shore -tähti avoimena "ällöttävistä" synnytyskokemuksistaan: 'Pelotti, että lapsi tulee autossa'

07.06.2019 13:45 - Emmi Moilanen

Nicole "Snooki" Polizzi synnytti kolmannen lapsensa toukokuun lopussa.

Jersery shore -tähti Nicole ”Snooki” Polizzi, 31, sai kolmannen lapsensa toukokuun lopussa. Uutisoimme aiemmin Polizzin paljastaneen sosiaalisessa mediassa uuden tulokkaan nimen, hyvissä ajoin ennen synnytystä. Pääset lukemaan artikkelin tästä.

Nyt Polizzi paljastaa It’s Happening With Snooki & Joey -podcastissa tuttuun tapaansa ja rehellisesti sen, millaiset hetket olivat juuri ennen synnytystä. Asiasta uutisoi E!News-sivusto.

Polizzi kertoo, että synnytys alkoi lapsiveden menolla kotona.

- Näytin kirjaimellisesti siltä, että olin hypännyt uima-altaaseen ja kastunut vyötäröstä alaspäin. Se oli ällöttävää, ja lapsivettä oli ympäri sohvaa. Sitten menin suihkuun.

- Vaihdoin verkkarit päälle, kun lähdimme sairaalaan ja laitoin pienen siteen kaiken varalta, jos lapsivettä vielä vähän tulisikin. Koko housut olivat taas läpimärät, kun pääsin sairaalaan, Polizzi kuvailee.

Lapsi on Polizzin ja aviomies Jionni LaVallen kolmas, joten myös tämä toi naisen mukaan oman mausteensa jännitykseen juuri ennen synnytystä. Polizzi kertoo lähteneensä sairaalaan ennen supistusten alkamista.

- Lähdin heti, koska kyseessä oli kolmas lapseni. Hermostutti, että hän syntyy autoon ja tunnen kaikki kivut.

- Jionni ajoi minut perille ja sain luojan kiitos epiduraalin heti. En tuntenut supistuksia tällä kertaa, Polizzi kertoo.

Lue myös: Jersey Shore -tähti odottaa kolmatta lastaan, faneilta satelee onnitteluja: "Arvasin tämän!"

Lue myös: Jersey Shore -tähti vankilaan - taustalla törkeä veropetos

Lähde: E!News

Kilpailut

Uusimmat