Kuva: AOP

Pamela Anderson vilauttelee pikkuhousujaan - julkaisi yhteiskuvan edesmennen Hugh Hefnerin kanssa

29.06.2019 17:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Anderson erosi vastikään jalkapalloilijamiehestään.

Povipommi Pamela Anderson, 51, julkaisi kuvan vuosien takaa, jossa poseeraa yhdessä Playboy-lehden legendaarisen perustajan Hugh Hefnerin kanssa. Hefner menehtyi syyskuussa 2017.

Kuvassa Anderson istuu seksikkäänä Hefnerin edessä pöydällä ja vilauttelee uhkeita muotojaan sekä pikkuhousujaan. Kuvatekstiin Anderson on kirjoittanut kauniin sitaatin Äiti Teresalta.

Uutisoimme vastikään, kuinka povipommi on eronnut miehestään, jalkapalloilija Adil Ramista, 33. Anderson kertoi, että Rami oli pettänyt häntä, ja haukkui miehen sosiopaatiksi ja narsistiksi.

"Tätä on hankalaa hyväksyä. Viimeiset kaksi vuotta ovat olleet valhetta. Olen järkyttynyt, että mieheni on elänyt kaksoiselämää. Hän on aina kutsunut miehiä, joilla on useita suhteita, hirviöiksi", Anderson kirjoitti ja jatkoi:

"Hän on aina valehdellut. Miten on mahdollista, että hän on kontrolloinut kahden naisen sydämiä ja mieliä. Hän on se hirviö. Narsistit ja sosiopaatit eivät muutu. Tämä on pahin painajaiseni, mutta olen iloinen, että tiedän totuuden. Vaikkakin totuus sattuu todella paljon."

Ramin vastauksen voit lukea täältä.

Lue myös: Pamela Anderson alusvaatteissa - fanit ylistävät pikkutuhmaa kuvaa

Lue myös: Nyt näkyy läpi - Povipommi Pamela Anderson märissä tunnelmissa

Lue myös: Pamela Anderson lyttäsi eksänsä somessa - nyt mies vastaa syytöksiin

Kilpailut

Uusimmat