Kuva: AOP

Tänään tv:ssä: Angelina Jolie palaa seksikkään seikkailijan rooliin Tomb Raider -leffassa

07.07.2019 07:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Lara Croft: Tomb Raider -elokuvan jatko-osassa etsitään Pandoran lipasta.

Tomb Raider -videopelisarjaan perustuva elokuva Lara Croft: Tomb Raider nautti menestystä vuonna 2001, ja vuonna 2003 oli jatko-osan aika. Angelina Jolie palaa nimikkohahmon rooliin Lara Croft Tomb Raider: Elämän lähde -elokuvassa, joka nähdään tänä iltana Hero-kanavalla.

Lara Croft on arkeologi ja seikkailija, joka elokuvassa jäljittää Britannian tiedustelupalvelun pyynnöstä legendaarista Pandoran lipasta estääkseen suuruudenhullun tiedemiehen suunnitelmat. Seikkailu vie naisen kolmelle mantereelle Kreikkaan, Hongkongiin ja Keniaan.

(kuva: AOP)

Elämän lähde ei ollut aivan edeltäjänsä veroinen menestys. Se tuotti lippuluukuilla yli 100 miljoonaa euroa vähemmän kuin leffasarjan ykkösosa. Kriitikot sen sijaan pitivät jatko-osasta himpun verran enemmän kuin ykkösosasta.

Tomb Raider -elokuville suunniteltiin Elämän lähteen jälkeen jatkoa, mutta Angelina Jolie ei ollut halukas enää palaamaan rooliin. Lara Croftin hahmo lämmiteltiin uudelleen valkokangasta varten vasta viime vuonna, kun Alicia Vikander esitti hahmoa Tomb Raider -elokuvassa.

Voit katsoa leffan trailerin alta. Jos se ei näy alla, klikkaa tästä.

Lara Croft Tomb Raider: Elämän lähde
klo 22.30
Hero

Lue myös: Angelina Jolie aloittaa uudenlaiset työtehtävät - aiheina muun muassa sodat ja ihmisoikeudet

Lähteet: IMDB, Wikipedia

Kilpailut

Uusimmat