Kuva: AOP

Kate Middleton pukeutui seksikkääksi sairaanhoitajaksi - sinetöi paluun yhteen prinssin kanssa

09.07.2019 20:45 - Milena Raappana

Kate Middleton ja prinssi William erosivat hetkellisesti vuonna 2007.

Cambridgen herttua ja herttuatar ovat pitäneet yhtä yliopistoajoista saakka, mutta heidän suhteensa ei aina ole ollut ruusuilla tanssimista. Pari erosi hetkellisesti vuonna 2007, johon vaikutti prinssi Charlesin painostus prinssi Williamia kohtaan. Charlesin mielestä William ei ollut vielä valmis sitoutumaan 25 vuoden iässä.

Kuninkaallisten asiantuntija ja kirjailija Kate Nicholl kertoo kirjassaan Kate: The Future Queen, ettei Cambridgen herttualla kuitenkaan mennyt kovinkaan kauaa ennen kuin hän halasi Kate Middletonia takaisin. He tapasivat salaa toukokuussa 2007 ja William yritti paikata tapahtunutta. Kate ei kuitenkaan halunnut kiirehtiä yhteenpalaamisen kanssa.

William ei kuitenkaan luovuttanut ja kutsui Katen kesäkuussa juhliin, joiden pukukoodi oli juhlava, mutta tuhma. Nichollin mukaan tässä vaiheessa Kate oli päättänyt, mihin suhde etenee, sillä hän ilmestyu juhliin pukeutuneena seksikkääksi sairaanhoitajaksi verkkosukkahousuineen ja minihameineen. Illan loppuun menessä pari oli jälleen löytänyt kipinän.

Lue myös: Kate Middletonin veli on todellinen kuumis - katso paidattomat kuvat

Lue myös: Kate Middletonin trendikäs kesäasu on täydellinen - kopioi tyyli helposti

Lähde: The Sun

Uusimmat