Bachelorette-kaunotar loksautti kaikkien leuat - totaalinen yllätysratkaisu ruususeremoniassa

09.07.2019 17:30 - Senni Loikala

Hannah Brown ei pystynyt valitsemaan, kuka neljästä miehestä lähtisi kotiin.

Yhdysvaltojen The Bachelorette -tosi-tv-sarjan tuoreimmalla kaudella rakkautta etsii malli ja Miss Alabama USA 2018 -kauneuskilpailun voittaja Hannah Brown, 24.

Maanantai-iltana Brown teki päätöksen, jonka myötä hän jää historiankirjoihin kyseisen sarjan osalta. Brownin tuli valita neljästä miehestä kolme, joille hän antaisi ruusut ja joihin hän tahtoisi tutustua lisää.

Brown antoi ruusut Peterille ja Tylerille. Sen sijaan, että hän olisi antanut viimeisen ruusun joko Lukelle tai Jedille, hän käveli pois ruususeremoniasta. Sarjan juontaja Chris Harrison tuli Brownin luokse kuulostelemaan Brownin tuntemuksia.

- Minulla on neljä upeaa miestä ja voin kuvitella yhteisten elämän heidän jokaisen kanssa. En ole kuitenkaan varma, onko minulla ollut aikaa selvittää, kuka minun ihmiseni on, tarvitsen lisää aikaa, Brown kertoi.

Brown palasi hämmentyneiden miesten luokse. Harrison toi Brownille kaksi ruusua, joten tämän ei tarvinnut pudottaa yhtäkään miestä.

Monilla katsojilla on vankka mielipide siitä, että Peter ja Tyler ovat upeita miehiä, eikä Lukesta tai Jedistä ole Brownille elämänkumppaniksi. Tässä asiassa päätösvalta on luonnollisesti kuitenkin täysin Brownilla.

Alta näet videon ruususeremoniasta ja siitä, miten kumppaniehdokkaat reagoivat yllätysratkaisuun.

Jos video ei näy, pääset siihen tästä.

The Bachelorette -sarjan tuorein jakso on puhuttanut myös sosiaalisessa mediassa. Alta näet esimerkin, millaista keskustelua aiheen tiimoilta käydään.

Jos tviitti ei näy, pääset siihen tästä.

Kilpailut

Uusimmat