Kuva: AOP

Irina Shayk antoi ensimmäisen haastattelunsa eron jälkeen: "Joskus haluaisin vain läimäistä ihmisiä"

13.07.2019 08:15 - Katariina Auvinen

Nainen erosi Bradley Cooperista pari kuukautta sitten.

Mallikaunotar Irina Shayk, 33, antoi ensimmäisen haastattelunsa sen jälkeen, kun hän erosi näyttelijä Bradley Cooperista. Shayk seurusteli Cooperin kanssa neljä vuotta. Monet ovat väittäneet, että parin väliin tuli Lady Gaga, jolla on väitetty olevan salasuhde mieheen. 

Kumpikaan osapuoli ei ole kommentoinut eroaan. Shayk kertoo Harper´s Bazaarille, että on ollut tarkoituksella vaitonainen omasta yksityiselämästään. Toisaalta se aiheuttaa myös sen, että monesti hänen elämänsä käänteitä pyritään kaivelemaan entistä aktiivisemmin. 

- Se on vain inhimillistä olla kiinnostunut toisten asioista ja hamuta sitä, mitä et voi haluta, silloin sitä haluaa. Se pätee myös yksityisasioihini, joista en puhu, Shayk kertoo. 

Nainen kertoo, että hän uskoo avioliittoon, muttei myönnä, haluaako hän nähdä itsensä avioliitossa tulevaisuudessa. Shayk kertoo, ettei hän lue itsestään kommentteja tai edes sosiaalisessa mediassa hänelle lähetettyjä viestejä. Sen sijaan kirjeitä hän rakastaa lukea. 

Bradley Cooper ja Irina Shayk olivat yhdessä neljä vuotta. (kuva: AOP)

- Joskus haluaisin vain läimäistä joitain ihmisiä, jotka elävät puhelintensa kautta ja kertoa heille, että on aika tulla takaisin oikeaan maailmaan, Shayk napauttaa. 

Hän ei itse käytä esimerkiksi Snapchatia, hän ei edes tiedä, miten se toimii. Nainen on myös äiti. Hänellä ja Cooperilla on parivuotias tytär, Lea. 

- Äitiydessä yritän välttää tietynlaista rooliin sujahtamista. Sinun pitää olla lapsellesi niin aito kuin mahdollista, muuten elät valheessa. Esimerkiksi, miksi äitien pitäisi pitää pidempiä hameita kuin muiden. Se on järjetöntä, hän kertoo. 

Shaykilla on venäläisjuuret ja hänet kasvatti äiti, tädit sekä isoäidit. Naisen isä oli hiilikaivoksella töissä ja kuoli mallin ollessa vain 14-vuotias. 

- Meillä ei ikinä ollut miehiä ympärillämme. Opin täydellisesti, miten kasvatan kurkkuja ja perunoita, koska niillä selvisimme talven Venäjällä. Meidän piti tehdä kaikki itse, joten en tarvitse miehiä ympärilleni, hän kertoo. 

Tänä päivänänkin nainen tekee kaiken itse. Hänellä ei ole avustajaa tai stylistiä, joka kertoisi, mitä naisen pitäisi pukea päälleen. Hän päättää kaikesta uraansa liittyvästä itse. Nainen ei ikinä kuvitellut, että hänestä tulisi malli. Sen sijaan nainen ajatteli, että hän voisi opettaa musiikkia, koska hän kävi seitsemän vuotta musiikkikoulua. 

Hänen malliuransa alkoi vuonna 2004, kun Shayk ja hänen sisarensa osallistuivat vitsillä kauneuskilpailuun, joka pidettiin pienessä kylässä Venäjällä. Sieltä hänet bongasi kuuluisan mallitoimiston perustaja ja tähti oli syntynyt. Hän on toiminut mallina muun muassa Givenchylle ja Versacelle. 

Naisen malliura alkoi vuonna 2004. (kuva: AOP)

Lue myös: Irina Shayk julkaisi viettelevän kuvan, fanit kommentoivat: "Bradley katuu sinun jättämistäsi"

Lue myös: Irina Shayk rikkoi somehiljaisuuden - matkusti Islantiin pois erohälinästä

Lähde: Harper´s Bazaar

Kilpailut

Uusimmat