Kuva: AOP

Suhdehuhut syvenevät - dueton tehnyt laulajakaksikko kuvattiin suutelemassa, katso video

15.07.2019 13:15 - Iiro Myllymäki

Camila Cabello ja Shawn Mendes eivät ole ainakaan vielä vahvistaneet seurustelevansa.

Laulajat Camila Cabello, 22, ja Shawn Mendes, 20, ovat olleet viime viikkojen aikana kiivaan huhumyllyn keskellä. Kaksikko julkaisi yhteisen Señorita-kappaleen, ja sille kuvattu seksikäs video kertoi kaksikon välisestä kemiasta enemmän kuin tuhat sanaa. Cabello ja Mendes on kuvattu kuhertelemassa keskenään, ja nyt netissä on levinnyt eräs paljon puhuva, ravintolassa kuvattu video.

Twitterissä jaetulla videolla nähdään, miten Mendes ja Cabello suutelevat pitkään ravintolassa San Fransiscossa. Jos video ei näy alla, klikkaa tästä.

Tämän lisäksi paparazzit ovat bonganneet kaksikon suutelemassa toisenkin kerran julkisella paikalla.

(kuva: AOP)

Kaksikko ei ole ainakaan toistaiseksi vahvistanut seurustelevansa. Kun fani kysyi Shawn Mendesiltä asiasta keikkaa edeltävässä kyselysessiossa, mies kiisti seurustelevansa Cabellon kanssa pudistamalla päätään. Camila Cabello on kuitenkin puhunut Shawn Mendesistä varsin lämpimään sävyyn Clash-lehden juuri ilmestyneessä haastattelussa. Nainen kertoi kykenevänsä luottamaan Mendesiin täysin ja että tällaisia ihmisiä löytää hyvin harvoin musiikkialalta. Hänen mukaansa he kykenevät olemaan keskenään täysin normaalisti, ilman tähtistatusta.

- Olen varmaan tuntenut hänet pidempään kuin kenetkään tältä alalta. Olemme olleet toistemme elämässä neljä tai viisi vuotta, ja on ollut ihanaa ikään kuin kasvaa yhdessä. On ihanaa tietää, että tämä toinen ihminen tulee aina olemaan elämässäni ja että tulemme aina rakastamaan toisiamme, Cabello sanoo.

Kaksikon Señorita-kappale on tämän hetken kuumin hitti. Se komeilee Spotify-listojen ykkössijalla sekä Suomessa että maailmanlaajuisesti.

Lue myös: Shawn Mendes tiputti laulajakaunottaren tanssiharjoituksissa maahan - "Ei noin voi tehdä!"

Lue myös: Laulajakomistus julkaisi alusvaatekuvan, fanit sekosivat - "Ihana lihaskimppu!"

Lähteet: Pop Crush, Pop Crush

Kilpailut

Uusimmat