Kuva: AOP

Channing Tatum poisti Instagram-tilinsä kokonaan - monet kykenevät samastumaan syyhyn

08.08.2019 23:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Näyttelijä koki luovuutensa kärsivän somettamisesta.

Näyttelijäkomistus Channing Tatum, 39, on tuottanut pettymyksen yli 17 miljoonalle Instagram-seuraajalleen ja poistanut tilinsä kokonaan. Mies jakoi aiheesta kirjoittamansa tekstin Instagramissa ennen kuin päätyi poistamaan profiilinsa.

The Cut kirjoittaa, että Channing Tatum perusteli päätöstään tarpeellaan löytää lisää luovuutta elämäänsä.

”Olen yrittänyt inspiroitua ja luoda. Jos totta puhutaan, en tunne oloani enkä ole tuntenut oloani luovaksi sosiaalisessa mediassa enää pariin vuoteen. Aion nyt mennä ja elää tosielämässä hetken aikaa poissa puhelimeni äärestä”, Tatum kirjoitti päivityksessään.

Mies kuitenkin vakuuttaa, että todennäköisesti hän palaa Instagramiin jossain vaiheessa.

”Jos palaan, haluan, että minulla on jokin suunta ja selkeä käsitys siitä, miksi olen täällä ja mitä jaan maailmalle. Rakastan teitä! Nähdään hetken päästä!” Tatum päätti kirjoituksensa.

LADbible kirjoittaa, että Magic Mike -komistus sai päivitykseensä satoja kannustavia viestejä ennen kuin se hävisi bittiavaruuteen. Monille varmasti on omastakin elämästä tuttua, miten sosiaalinen media vie aikaa luovemmalta toiminnalta ja pieni tauko tulee tarpeeseen.

Channing Tatum erosi keväällä 2018 vaimostaan Jenna Dewanista, ja tätä nykyä mies seurustelee laulaja Jessie J:n kanssa. Jessie J:llä ei ole tapana päivittää kuvia rakkaastaan omaan Instagramiinsa, joten hänen sometililtään lienee turha odottaa lievitystä Channing Tatumin ikävöimiseen.

Lue myös: Channing Tatum syyttää puhelinsovellusta terapiaistuntojensa kuuntelemisesta

Lue myös: Channing Tatumin rakas hehkuttaa miestään: "Hän näyttää hyvältä alasti!"

Lähteet: LADbible, The Cut

Uusimmat