Kuva: AOP

Entisen Salkkarit-kaunottaren ulkonäkö sai somekansan hätkähtämään: "Hui kun pelästyin"

12.08.2019 21:15 - Senni Loikala

Venla Savikuja opiskelee näyttelijäntyötä Kööpenhaminassa.

Näyttelijä ja bloggaaja Venla Savikuja, 29, päivitti sunnuntaina noin 193 000 seuraajan Instagram-tiliään lyhyellä videolla, jossa hänellä on erikoiset piilolinssit silmissään. Savikujan silmät muistuttavat kissan silmiä pupillien muodon johdosta, ja väri on kellertävän vihreä. Videolla Savikujalla on harmaat hiukset.

Savikuja asuu tätä nykyä Tanskassa ja opiskelee Kööpenhaminan kansainvälisessä esittävän taiteen koulussa. Näyttelijä käyttääkin videon yhteydessä hashtageja #theatre, #Copenhagen, #memories ja #thisyear.

Videota on katsottu yli 16 300 kertaa maanantai-iltapäivään mennessä. Päivityksen kommenteista selviää, että jotkut ovat säikähtäneet nähdessään Savikujan videolla. "Hui kun pelästyin, kun tämä lävähti silmille heti, kun ig:n avasin", yhdessä kommentissa lukee. "Onpa tuiman näköinen", lukee toisessa kommentissa.

Jos video ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Kesällä 2017 Savikuja kirjoitti Me Naiset -lehden blogissaan Kööpenhaminaan muuttoon liittyvistä tunnelmistaan näin:

"Kyyneleitä on vierähtänyt poskille viime päivinä yksi jos toinenkin. Haikea, mutta hurjan innostunut olo. Siinä se oli, Suomen kesä, minun osaltani. Vallan upea se olikin. Laukku on nyt pakattu (tai jos ihan rehellisiä ollaan, niinkuin ollaankin) niin eihän se aivan täysin ole. Viimeiset vaatteet roikkuvat vielä pyykkinarulla, nappaan ne sieltä aamulla."

Näyttelijäkoulutus Kööpenhaminan kansainvälisessä esittävän taiteen koulussa on kolmivuotinen.

Lue myös: Salattujen elämien syksy jatkuu rajuilla käänteillä - katso, mitä on luvassa

Juttua muokattu 13.8. kello 19.35: Korjattu väite siitä, että video olisi saanut yli 16 300 tykkäystä. Todellisuudessa lukemalla tarkoitettiin katselukertoja.

Kilpailut

Uusimmat