Kuva: Senja Rapila

Oku Luukkaisesta tehty kännykkäpeli yllättävän haastava - "Koordinaatiokykyni ei taida riittää"

16.08.2019 08:15 - Milena Raappana

Tänään julkaistava Oku Game - DJ Runner vaatii sorminäppäryyttä.

Radio Novan Retroperjantai-ohjelmasta ja 7300-päivää hitistään tunnettu  DJ Oku Luukkainen on innoissaan. Tänään nimittäin julkaistaan hänestä tehty videopeli Oku Game - DJ Runner yhdessä porilaisen animaatio- ja pelistudio Nopian kanssa. 

Yksinkertaisessa tasohyppelypelissä Luukkaista esittävän hahmon on ehdittävä ajoissa DJ-keikalle. Samalla pitää esimerkiksi väistellä mummoja, ninjoja ja lentäviä rintaliivejä. Lisäpisteitä voi kerryttää hauskoilla minipeleillä. Luukkainen on ollut alusta saakka mukana kehittämässä peliä yhdessä kotimaisen peliteollisuuden tunnetun henkilön Felicia Prehnin ja Nopian ohjaaja Teemu Erämaan kanssa. Pelihahmolla ja juontataja-dj:llä on siis yhteneväisyyksiä. 

- Osa jutuista, kuten harrastukset ja keikoilla tapahtuneet asiat, ovat totta. Esimerkiksi taannoin yhdellä keikalla lavalle lensi rintaliivit, Luukkainen naurahtaa. 

Pelissä esiintyy myös muita oikeita musiikkimaailman henkilöitä, kuten suosittu dance-yhtye Movetron, jotka auttavat pääseemään pelissä eteenpäin. Luukkainen paljastaa, että mahdollisesti pelin tulevissa kehitteillä olevissa versioissa tullaan näkemään myös muita tuttuja dance-musiikin kovia nimiä. Mutta millainen kännykkäpeli on ollut itse pelin päähenkilön mielestä?

- Peli on suunnattu ihan kaikille eikä tarvitse tietää minusta mitään, jotta sitä voisi pelata. Vaikka kyseessä on simppeli tasohyppelypeli, on se yllättävän haastava. Olen päässyt vasta tasolle kolme. Ilmeisesti koordinaatikykyni ei taida riittää, Luukkainen sanoo hymyillen.

Oku Game -pelin voit ladata mobiililaitteellesi Google Playsta tai AppStoresta. Voit katsoa pelin trailerin alta. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Voice.fi ja Radio Nova ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Suosikkijuontajasta tehtiin kännykkäpeli - tehtävänä muun muassa väistellä lentäviä rintaliivejä

Kilpailut

Uusimmat