Kuva: Petri Aho

Tänään tv:ssä: VilleGalle vuodattaa kyyneleitä Elastisen Vain elämää -vedon vuoksi - "Olen sanaton"

20.09.2019 07:15 - Iiro Myllymäki

Vain elämää -tähdet puhuvat VilleGallen päivänä muun muassa isyydestä.

Kymmenes Vain elämää -kausi on edennyt kolmanteen jaksoonsa, ja tämänkertaisen jakson tähtenä loistaa JVG-rapduon VilleGalle. Vain elämää -juhlakausi on siitä poikkeuksellinen, että mukana on tällä kertaa yhden sijasta kaksi räppäriä. VilleGallen lisäksi rap-osaamista joukossa edustaa Elastinen.

Räppäreiden välinen yhteys korostuu päivällisellä, kun Elastinen tulkitsee JVG:n Faija-kappaleen. Ennen esitystä VilleGalle kertoo insertissä, että hänen isänsä vaati häneltä lapsena paljon ja tällä oli suuret vaikutukset. Isä esimerkiksi patisti poikaansa parempiin suorituksiin jääkiekkoharrastuksessa.

- Saatoin tehdä kaksi maalia matsissa, ja kun ajettiin kotiinpäin matsista faijan kanssa, hän sanoi, että ihan ok peli. Tuli sellainen fiilis, että mikään ei riitä, VilleGalle kertoo.

Mies uskoo, että tämä vaativuus saattoi olla hyväkin asia ja siivittää miestä siihen menestykseen, joka hänelle nyt on musiikin kautta tullut.

Elastinen kertoo pöydän ääressä, että hän alkoi miettiä oman isyyden kautta myös sitä, miten hänen isänsä on hänet kasvattanut. Elastinen omistikin Faija-kappaleen omalle isälleen.

(kuva: Petri Aho)

Esitys nosti tunteet pintaan yhdellä jos toisellakin artistilla. VilleGalle pyyhki vuolaita kyyneleitään, ja esityksen loputtua Elastisenkin silmät kostuivat.

- Oli valtava tunne jotenkin, Elastinen myöntää esityksen jälkeen.

VilleGalle kertoo fanittaneensa Elastista jo pikkupoikana ja että tästäkin syystä Faija-esitys iski niin kovaa tunteisiin.

- Olen ihan sanaton, VilleGalle sanoo.

VilleGalle avautui jo Paula Vesalan päivänä perhesuhteistaan. Tuolloin hän kertoi koskettavasti etääntyneensä pikkuveljestään ja purki tunteensa esittämällä Pikkuveli-kappaleen.

Lue myös: VilleGalle jakoi ultimaattisen kesäkuvan - "Taustalla pissaava Elastinen..."

Lue myös: JVG paljasti kaikkien aikojen ikimuistoisimman keikkapaikkakuntansa - valinta voi yllättää

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat