Kuva: Emmi Moilanen

Jannika B jännitti TTK-treeneissä fyysistä läheisyyttä: "Outoa, että vieras mies koskee"

19.09.2019 16:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Jannika B on jo kokenut loukkaantumisia Tanssii tähtien kanssa -treeneissä.

Laulaja Jannika B, 34, on mukana uudella Tanssii tähtien kanssa -kaudella, ja treenit on nyt polkaistu toden teolla käyntiin. Iskelmän Iltapäivän Satu Kotonen tavoitti laulajatähden tanssitreenisalilta ja tiedusteli tunnelmia parin viikon treenaamisen jälkeen.

Jannika B kertoo, että hän on treenannut parinsa Aleksi Seppäsen kanssa kolmesti viikossa siinä missä muut parit harjoittelevat neljästi tai viidesti viikossa.

- Olen silti varmaan eniten fyysisesti hajalla. Minulla on jo olkapää teipattuna ja akillesjänne tulehtuneena, Jannika B nauraa.

Nainen kuitenkin painottaa, että treeneissä on ollut hauskaa ja nauru on raikunut. Hän sanoo, että hänellä on tapana jännittää fyysistä läheisyyttä, jos toista ihmistä ei tunne kunnolla. Tanssitreeneissä mennään heti iholle, joten TTK-kokemus on asettanut naisen epämukavuusalueelle. Mitä enemmän Jannika B on tutustunut valmentajaansa, sitä helpommaksi kaikki on muuttunut.

- Sanoin alussa, että on outoa, että vieras mies koskee minuun. Aleksi on alusta lähtien arvostanut rajojani ja ollut todella hienotunteinen, Jannika B sanoo.

Laulajan mukaan Seppänen esimerkiksi ensimmäisen treeniviikon aikana selosti tarkkaan, minne on aikeissa koskea naista, jotta mikään ei tulisi yllätyksenä.

Jannika B uumoili jo tanssiparien julkistustilaisuudessa, että hän syttyy liveyleisön edessä. Samaa hän on painottanut tanssiparilleenkin. Treenien alku on mennyt pitkälti teknisten asioiden opettelussa, jolloin tanssiin liittyvään tarinaan heittäytyminen on jäänyt vielä vähemmälle. Muutenkaan treenisalilla nainen ei koe saavansa itsestään täysiä tehoja irti heittäytymismielessä.

- Yleisön edessä on helpompi esittää ja olla täysillä mukana. Ei ole helppoa heittäytyä saman tien intohimon vietäväksi tangon pyörteisiin, Jannika B kertoo.

Tanssii tähtien kanssa alkaa MTV3-kanavalla sunnuntaina 22.9. 

Lue myös: Jannika B mukaan Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan: "Sytyn yleisön edessä"

Lue myös: Jannika B julkaisi herkän kuvan Martta-tyttärensä kanssa: "Rakkauttani en voi edes sanoin kuvailla"

Voice.fi ja Iskelmä kuuluvat Bauer Mediaan.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat