Kuva: Emmi Moilanen

Jannika B mukaan Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan: "Sytyn yleisön edessä"

28.08.2019 16:15 - Emmi Moilanen / emmi.moilanen@bauermedia.fi

Laulaja ei epäröinyt hetkeäkään tanssikisaan mukaan lähtemistä.

Tanssii tähtien kanssa -ohjelma starttaa jälleen tänä syksynä MTV3-kanavalla. Kauden ensimmäinen jakso nähdään sunnuntaina 22.9. klo 19.30, jonka jälkeen seuraavalla viikolla siirryttään livelähetysten pariin.

Ohjelmassa tähtivalmentaja Aleksi Seppäsen kanssa kilpaileva artisti Jannika B ei epäröinyt suosikkiohjelmaan mukaan lähtemistä hetkeäkään.

- Venla-gaalan jatkoilla oli samaa porukkaa Tähdet tähdet -ohjelman puolesta, ja kysyttiin, että milloin joskus tehdään lisää. Sanoin, että kun tulee Tanssii tähtien kanssa, voin lähteä, Jannika B muistelee.

Tähtiparien tanssitreenit starttaavat ensi viikolla, jolloin kaksikko pureutuu perusteiden kimppuun.

- Tanssi kerrallaan, perusaskeleilla ja fiilistellään, että miltä se tuntuu, Seppänen kertoo.

- Teipataan minulta suu kiinni, Jannika B lisää nauraen.

Suomen keikkalavoja kiertävä artisti on tottunut esiintyjä, mutta tanssiohjelmaan osallistuminen on aivan uudenlainen kokemus. Jannika B kertoo myös, ettei ole katsonut yhtäkään kokonaista jaksoa suosikkiohjelmaa.

"Nysväämään ei ole lähdetty"

Jannika B:llä on aiempaa tanssitaustaa klassisen baletin puolelta, ja vielä nykyäänkin tanssiliikkeitä irtoaa.

- Parin skumpan jälkeen lähtisi sellaiset liikkeet, ettei mitään järkeä. Tämä on kuitenkin niin erilaista, uskon, että tulee todella kivaa. Olen sellainen, että sytyn aina yleisön edessä ja nautin siitä kontaktista keikoillakin.

Laulajan mukaan kisailemaan lähdetään kunnianhimoisesti, eikä ”nysväämään ole lähdetty.”

- Tietysti se jännittää. Suorat lähetykset ovat aina suoria lähetyksiä, siellä voi sattua ja tapahtua mitä vaan. Se on myös niiden taika. Sitten käy mitä käy, ja ennemminkin se, että miten noustaan ja jatketaan, on tärkeämpi opetus kuin se, että tekee täydellisen suorituksen.

Artisti uskoo, että etukäteen suunnitellut koreografiat tulevat olemaan yksi hänen vahvuuksistaan.

- Keikoilla ei ole niin koreografioitua tanssia, että kyllähän minä välillä näytän siltä kuin olisin sammakko lasipurkissa. Nyt on kiva, kun on selkeät askeleet mitä tehdä, odotan ja uskon, ettei minulla ihan kahta vasenta jalkaa ole.

Lisämausteensa tanssikisaan tuovat näyttävät kilpatanssiasut.

- Eihän sellaisia prinsessa-asuja oikein saa muualla, häissä on vain ollut vähän vastaavaa, että odotan kyllä. Nyt seuraavana vuorossa olisi se, että pitäisi käydä ostamassa tanssikengät, Jannika B suunnittelee tuleviin harjoituksiin valmistautumista.

Lue myös: Jannika B viihtyy itse suunnittelemissaan vaatteissa - myös Toni Wirtanen pukeutuu niihin, katso

Lue myös: Jannika B paljastaa urahaaveensa, jota kukaan ei olisi arvannut: "Ehkä romantisoin liikaa"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat