Kuva: Getty

Selena Gomez luonnollisena somessa - kiittää saamastaan tunnustuksesta

20.09.2019 17:15 - Lauri Kujanpää

Gomez on kärsinyt pitkään mielenterveysongelmista.

Näyttelijä-laulaja Selena Gomez, 27, on palkittu Bostonissa Yhdysvalloissa.

Gomez sai tunnustuksen avoimuudestaan mielenterveysongelmista. McLean Hospital palkitsi Gomezin paikan päällä ja henkilökunta kiitti Gomezia siitä, että on ollut asioistaan avoin ja patistanut mielenterveysongelmista kärsiviä hoitoon.

Gomez julkaisi Instagram-sivullaan kuvan, jossa poseeraa hyvin luonnollisena. Kuvatekstissä laulajakaunotar kiittää lämpimästä vastaanotosta.

"Kiitos Boston, kun toivotitte minun niin lämpimästi tervetulleeksi. Minulla oli mahtavaa, kun sain tavata niin monia teistä!", Gomez kirjoittaa.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Gomezin mielenterveys horjui, kun hänen terveytensä otti askeleen huonompaan suuntaan. Nainen kärsi punahukasta eli lupuksesta, johon hän sai munuaissiirron vuonna 2017. Hän voi kuukausia paremmin, mutta terveyden notkahtaminen viime vuonna huonompaan suuntaan oli tähdelle liikaa. 

Hän kirjautui mielenterveysklinikalle, jotta hän saisi kasattua ajatuksiaan ja voisi henkisesti paremmin. Lisästressin toi myös se, että nainen oli vain vähän ennen tapausta eronnut Justin Bieberistä, joka löysi piakkoin uuden kumppanin rinnalleen ja meni tämän kanssa naimisiin. 

Lue myös: Selena Gomezin uusi hiustyyli ihastuttaa somessa – kopioi helppo ja näyttävä look myös itse

Lue myös: Selena Gomezin uusi hiustyyli ihastuttaa somessa – kopioi helppo ja näyttävä look myös itse

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat