Kuva: AOP

Stranger Thingsin 15-vuotias tähti vaihtaa hiustyyliä ennätystiuhaan - mikä look on suosikkisi?

30.09.2019 21:45 - Iiro Myllymäki

Millie Bobby Brown on kuluttanut kampaamon penkkiä ahkerasti reilun viikon aikana.

Stranger Things -hittisarjan näyttelijä Millie Bobby Brown, 15, on totuttu näkemään tummissa kutreissa. Lapsinäyttelijä tuli maailman tietoisuuteen tosin ilman kutreja laisinkaan, sillä hän oli ajanut tukkansa siiliksi Elevenin roolia varten Netflix-sarjassa.

Viimeisimmän reilun viikon aikana nuorukaisen hiukset ovat käyneet läpi monta muodonmuutosta. Näyttelijä on päätynyt vaaleampaan tyyliin kuin missä hänet on totuttu näkemään. Ensin hän laitatti hiuksiinsa lisäkkeitä ja vaalensi hiustensa väriä. Lopputuloksen pääset katsomaan alta. Jos kuva ei näy alla, klikkaa tästä.

Vain kaksi päivää myöhemmin Millie Bobby Brown päätyi kuitenkin toiseen hiussalonkiin, jossa juuri laitetut lisäkkeet otettiin pois ja hiusten väriä vaalennettiin vielä lisää. Tästäkin tyylistä on jaettu kuva Instagramiin. Voit katsoa kuvan alta ja jos se ei näy alla, klikkaa tästä linkistä.

Millie Bobby Brown on omalla Instagram-tilillään jakanut kuvan itsestään Boots UK -kauneusbrändin tilaisuudessa. Vaikka Brownin hiukset ovat kuvassa totuttua vaaleamman sävyiset, hän ei näytä läheskään niin blondilta kuin vielä pari päivää sitten jaetussa hiussalonkikuvassa. Voit katsoa kuvan alta tai tästä linkistä.

View this post on Instagram

hometown love ♡ thx @bootsuk for the day of a lifetime!! x

A post shared by mills (@milliebobbybrown) on

Stranger Things -sarjaa on esitetty kolme kautta, ja nyt huhutaan, että neljäs kausi nähtäisiin ensi vuonna.

Lue myös: Millie Bobby Brownin ihonhoitovideo sai ihmiset hämmentymään - katso miksi

Lue myös: Fanit kauhuissaan Stranger Things -tähden somevideosta kulissien takaa - "Tuo on julmaa"

Lähde: Metro.co.uk

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat