Kuva: AOP

Juuri häitään juhlineen Hailey Bieberin nahkatakissa osuva yksityiskohta - katso

03.10.2019 17:15 - Iiro Myllymäki

Mallikaunotar kuvattiin yhdessä aviomiehensä Justin Bieberin kanssa.

Hailey, 22, ja Justin Bieber, 25, juhlivat häitään jo toistamiseen viime tiistaina. Pariskunta oli sanonut toisilleen ”tahdon” jo vuosi sitten siviilivihkimistilaisuudessa, mutta vasta nyt pari juhli häitään kunnolla perheen ja ystävien kesken. Kirjoitimme aiemmin, että kutsuvieraiden joukossa oli myös yksi Justin Bieberin entisistä tyttöystävistä.

Nyt pariskunta on kuvattu hääjuhlien jälkeen Beverly Hillsissä. Kaksikko hemmotteli itseään hieronnalla, elokuvalla ja illallisella. Hailey Bieberin pukeutumisessa oli hauska yksityiskohta, joka oli tähän hetkeen osuvaakin osuvampi. Naisen nahkatakkiin oli nimittäin kirjailtu sana ”wife”, eli suomeksi vaimo.

(kuva: AOP)

Justin Bieber oli puolestaan pukeutunut tyylilleen uskollisesti rentoihin ja löysiin vaatteisiin. Jalkoihin mies oli sujauttanut Crocsit.

(kuva: AOP)

Justinin ja Haileyn häissä vieraslistalla olivat muun muassa Kylie ja Kendall Jenner sekä Katy Perry. Netissä on paheksuttu Kylie Jennerin paljastavaa juhla-asua, jonka jotkut ovat katsoneet yritykseksi varastaa huomio morsiamelta. Voit lukea aiheesta lisää tästä jutusta.

Lue myös: Justin Bieberin ulkonäkö hääkuvissa puhuttaa: "En ollut tunnistaa sinua"

Lue myös: Justin Bieberin Hailey-vaimo on upea ilmestys - kuvalla jo puoli miljoonaa tykkäystä

Lähde: All Over Press

Kilpailut

Uusimmat