Kuva: Nelonen

Tänään tv:ssä: Samu Haber artisteille raskaasta päätöksestään: "En kestänyt saada häneltä viestejä"

18.10.2019 07:15 - Sallamaari Niittymäki

Suosikkisarjan kahdeksas jakso tarjoaa jälleen mielenkiintoista keskustelua musiikkibisneksestä.

Tänään illalla nähdään Vain Elämää -sarjan juhlakauden jo toiseksi viimeinen jakso. Satulinnassa vietetään tänään Samu Haberin, 43, päivää, joka on niittänyt mainettaan maailmalla bändinsä Sunrise Avenuen kanssa.

Jo heti ennen ensimmäistä biisiä päästään syvällisiin keskusteluihin. Haber valoittaa tilannetta, jossa hän joutui tekemään raskaan päätöksen erottaa yksi jäsenistä kesken bändin suurimman nousukiidon. Yhtyeen kitaristi Janne Kärkkäinen erotettiin bändistä 2000-luvun puolivälissä. 

- Mä muistan etten ollut avannut mun puhelinta ollenkaan, koska mä en kestänyt saada Jannelta viestejä. Tiesin, että mä olin erottanut sen ja heittänyt sen siitä meidän unelmajunasta ulos, Haber muistelee tunnelmiaan erottamispäätöksen jälkeisenä aamuna.

Kun Erin versioi Sunrise Avenuen hitin Welcome To My Life, kyyneliltäkään ei tuttuun tapaan vältytä. Haber kertoo biisin kertovan yksinäisyyden ja ulkopuolisuuden tunteesta, jotka voivat olla usein läsnä artistin elämässä.

- Ihan sama minkä Hiltonin sviitissä, kenen vaan kainalossa, mikä vaan pullo siinä coolerissa,  niin sitä vaan on ihan sairaan yksin, Haber avaa tuntemuksiaan uransa ajoilta.

Illan viimeinen esiintyjä Ville-Galle pitää huolen siitä, että tunnelma nousee loppua kohden kattoon. 

Vain Elämää

20.00

Nelonen

Lue myös: Maija Vilkkumaa ylistää Eriniä - paljastaa, mistä ominaisuudesta yllättyy aina uudestaan

Lue myös: Suomalaismuusikko paljastaa, kuinka tapasi Samu Haberin - "Roikuin nilkassa kiinni"

Kilpailut

Uusimmat