Kuva: AOP

Kim Kardashian ei halunnut missata Met Galaa lapsen syntymän vuoksi - paljastaa illan suunnitelman

17.10.2019 21:45 - Milena Raappana

Suuri tapahtuma ja lapsen syntymä osuivat samaan ajankohtaan.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 38, oli yksi tämän vuoden Met Galan tähdistä ja varasti huomion upealla ja paljon uutisoidulla korsettimekollaan. Mekon pukemiseen tarvittiin useampi ihminen, Kim ei pystynyt käymään vessassa tapahtuman aikana ja asu jätti naiselle hänen elämänsä suurimmat kivut.

Toisin sanoen Kim oli todella sitoutunut yhteen vuoden suurimpaan tapahtumaan. Ehkä jopa enemmän kuin neljännen lapsensa Psalm Westin syntymään. Nämä kaksi tapahtumaa nimittäin osuivat melkein päällekäin. 6. toukokuuta järjestetty Met Gala oli vain muutamien päivien päässä Kimin sijaissynnyttäjän lasketusta ajasta.

Lisämausteensa soppaan antoi se, että vuoden suurin pukujuhla järjestettiin New Yorkissa ja Kim ja hänen sijaissynnyttäjänsä asuvat Los Angelesissa. Kimillä oli kuitenkin suunnitelma, jos Psalm syntyisikin etuajassa. 

- Edustajallani on siskoni (Khloén) numero. Minä olen kahden siskoni, äitini ja aviomieheni kanssa. Khloé toivoo, että tämä tapahtuu sillä välin, kun olen poissa, koska hän haluaa vauva itselleen. Toivon vain, ettei hän synnytä lasta etuajassa, Kim selitti Keeping Up With The Kardashians -ohjelmassa ollessaan sijaissynnyttäjän kanssa lääkärin vastaanotolla. 

Kim osallistui Met Galaan yhdessä Kylie ja Kendall Jennerin, äitinsä Kris Jennerin ja miehensä Kanye Westin kanssa. Khloé sen sijaan jäi Los Angelesiin lapsensa True Thompsonin kanssa ja oli valmiudessa, jos sijaissynnyttäjälle tulisi ongelmia tai synnytys alkaisi. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

- Minun on pakko ehtiä Metiin ja takaisin ennen kuin vauva tulee. Laskettu aika on kahdeksan päivän päässä, mutta aion pysyä uskollisena Metille. Täydellisen Met-lookin suunnitteluun on mennyt kahdeksan kuukautta ja olen sitoutunut siihen enkä voi jäädä tästä paitsi, Kim sanoi ohjelmassa. 

Kim oli kuitenkin todella hermostunut muutama tunti ennen Galan alkua ja purkautui maskeeraajalleen aiheesta. 

- Ahdistukseni on pilvissä. Onneksi en ole kuullut sijaissynnyttäjästä, joten toivon, ettei tänään tai huomenna tapahdu mitään kiireellistä, että pääsemme ajoissa kotiin, hän kertoi ja jatkoi sanomalla, ettei aina edes muista saavansa neljännen lapsen, jonka syntymästä hän on kuitenkin ollut todella stressaantunut. 

Lue myös: Kim Kardashian julkaisi hilpeän videon lastensa kanssa, fanit huvittuivat: 'Tuossa on Kanyen kaksonen'

Lue myös: Kim Kardashian hehkuu yhteiskuvassa pienimmän lapsensa kanssa - "Pikkuiseni on suloisin ikinä!"

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat