Kuva: AOP

Laulajatar sekosi totaalisesti tavatessaan Game of Thrones -tähdet - videosta tuli nettihitti

29.10.2019 19:45 - Sallamaari Niittymäki

Camila Cabello kutsui Emilia Clarkea "kuningattarekseen".

Suosikkilaulaja Camila Cabello, 22, paljasti The Graham Norton Show'ssa olevansa massiivinen Game of Thrones -fani. Laulajatar pääsi esityksensä jälkeen liittymään muiden show'n vieraiden joukkoon, joihin kuuluivat myös Game of Thrones -tähdet Emilia Clarke ja Jason Momoa.

Astellessaan sohvalle esityksensä jälkeen Cabello asetteli olkapäälleen pienen lohikäärmelelun inspiroituneena Emilia Clarken esittämästä Daenerys Targaryen -hahmosta suosikkisarjassa. Laulajatar ylisti sarjaa vuolaasti ja kutsui Emilia Clarkea ”kuningattarekseen”.

- Olen pahoillani. Haluan vain sanoa, että olen maailman suurin Game of Thrones -fani. Siihen on syynsä, että punaviinilasini on ainut täysi pöydällä, koska sekoan jo siitä, että tapaan teidät, Cabello hehkuttaa.

Laulaja jatkaa hypetystään kertomalla, että hän katsoi kaikki sarjan kahdeksan tuotantokautta vain kuukaudessa.

- Minulla menee varmasti koko tämä haastattelu vain toipumiseen tästä tapaamisesta. En ole koskaan fanittanut mitään näin kovasti.

Game of Thrones -tähdet olivat laulajattaren fanituksesta huvittuneita ja otettuja. Emilia Clarke julkaisi myös myöhemmin Instagramissaan yhteyskuvan, jossa Cabello tekee kunniaa Clarkelle.

- Oi tyttö, tunne on molemminpuolinen... Kiitos, kun sait minut tuntemaan itseni jälleen Khaleesiksi, Clarke kirjoittaa kuvatekstissä, viitaten hahmoonsa sarjassa.

Katso video ja Instagram-kuva alta. 

Lue myös: Camila Cabellon seksikäs poseeraus sängyssä hurmasi fanit - jo yli 1,7 miljoonaa tykkäystä

Lue myös: Game Of Thrones -kaunotar poseeraa kollegojensa kanssa - 'Haiskahtaa kolmiodraamalta"

Lähde: Teen Vogue

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat