Kuva: all over press

Demi Lovato puhui päihdeongelmistaan sekä kehonkuvastaan: "Olen taistelija"

04.11.2019 17:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Lovato julkaisee uutta musiikkia, kun aika on kypsa.

Päihdeongelmien kanssa kamppaillut supertähti Demi Lovato, 27, antoi ensimmäisen pitkän haastattelun sen jälkeen, kun oli vuonna 2018 päätynyt sairaalaan huumeiden yliannostuksen vuoksi.

Lovato kertoi Teens Vogue -julkaisulle ensin, että on nyt vahvempi kuin koskaan.

- Mitä nykyään näen peilistä, on henkilö, joka on kokenut todella paljon. Pidän itseäni taistelijana, joka ei ole voittanut mitään, mutta on selviytynyt paljosta. Kaikki tämä on tehnyt minusta vahvemman kuin koskaan.

Lovato myös sanoi hetken pohtimisen jälkeen, että ei vaihtaisi elämänsä suuntaa.

- En kadu mitään ja rakastan sitä ihmistä, joka olen nykyään. En myöskään vaihtaisi elämäni suuntaa, sillä kaikki hyvät ja pahat kokemukset ovat tehneet minusta sen, mitä olen.

Usein ihmiset puhuvat siitä, että oma keho pitää hyväksyä. Lovato myöntää, että ei itse pysty aina hyväksymään omaa vartaloaan.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

(kuva: Alla Over Press)

- Kuulemme jatkuvasti kehopositiivisuudesta ja siitä, että itsensä pitäisi hyväksyä sellaisena kun on. Jos olen nyt rehellinen, en aina koe vartaloani positiivisessa mielessä. En halua valehdella itselleni. Voin kuitenkin sanoa, että olen nyt terve ja kiitollinen siitä, mitä voin vartalollani tehdä. En haluaisi muuttaa mitään.

Päihdeongelmien lisäksi Lovato on kamppaillut paljon syömishäiriöiden kanssa.

- Sitä kesti monen monta vuotta ja kun olin esimerkiksi salilla, tein treeniä epäterveellisen täysillä. Kaikki tuo vei minut pimeälle polulle, josta edelleenkin kärsin.

Uutta musiikkia

Fanit ovat odottaneet kovasti Lovatolta uutta musiikkia. Lovato kertoi haastattelun lopuksi, että ei halua kiirehtiä asioiden kanssa.

- Tiedän, että minulta odotetaan jotain uutta julkaisua. En kuitenkaan halua kiirehtiä asioiden edelle, sillä haluan ensin kuntoutua täysin ja keskittyä elämäni parantamiseen.

- Olen ensisijaisesti laulaja ja musiikki on iso osa elämääni. Lupaan, että julkaisen heti uutta musiikkia, kun aika on kypsä.

Lue myös: Yliannostuksen takia sairaalaan joutunut Demi Lovato aikoo hakea itselleen apua

Lue myös: Demi Lovato värjäsi hiuksensa: "Kyllä, ne ovat vihreät!"

Lue myös: Demi Lovaton alastonkuvat vuotivat nettiin - myös sometili kaapattiin

Lähde: The Blast

Kilpailut

Uusimmat