Kuva: AOP

Bella Thornen inhorealistinen halloween-meikki jakoi mielipiteet - menikö jo liian pitkälle?

04.11.2019 16:45 - Iiro Myllymäki

Jotkut ovat kommentoineet, että naisen maskeeraus vähättelee kotiväkivallan uhreja.

Halloweenin aikaan olemme nähneet julkkiksilta toinen toistaan yliampuvampia maskeerauksia ja pukuja. Heidi Klum oli tavalleen uskollisesti erittäin näyttävä halloween-juhlija, ja Khloé Kardashian heittäytyi viimeisen päälle rooliinsa 101 dalmatialaista -sadun Cruella DeVil -hahmona.

Näyttelijä Bella Thorne, 22, lähti toisenlaiselle linjalle. Nainen on jakanut Instagramissa kuvan ruhjotun näköisistä kasvoistaan. Kuvatekstissä nainen heittää, että hänet kannattaa palkata tekemään halloween-meikkejä. Jos kuva ei näy alla, klikkaa tästä.

Realistisen näköinen meikki on herättänyt monenlaisia reaktioita naisen someseuraajien keskuudessa. Jotkut ovat aidosti pelästyneet ja luulleet, että Thorne on pahoinpidelty. Monet puolestaan ovat kehuneet realistisen näköistä meikkiä. Popcrush-sivusto kirjoittaa, että naisen julkaisua on myös paheksuttu. Joidenkin mielestä maskeeraus meni hyvän maun rajan väärälle puolelle.

”Onko mielestäsi hyväksyttävää glorifioida pahoinpidellyksi tulemista halloweenina?” kysyy yksi kommentoija.

”Miksi? Mielestäni tämä näyttää liikaa pahoinpitelyn lopputulokselta. Olet ylittänyt hienoisen rajan tässä”, paheksuu toinen.

Bella Thorne ei ole vastannut kritiikkiin, mutta hänen toisen Instagram-kuvansa perusteella nainen on luonut myös toisen, vähemmän kohahduttavan halloween-lookin. Voit katsoa kuvan tästä lookista alta tai tästä linkistä.

View this post on Instagram

COOKIE DELIVERY 😍

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

Lue myös: Bella Thorne julkaisi erotiikkaa tihkuvan videon - sai fanit sanattomaksi

Lue myös: Laulaja Diandra heittäytyi Ursula-pahikseksi halloweenina - katso kuva näyttävästä tyylistä

Lähde: Popcrush

Kilpailut

Uusimmat