Kuva: AOP

Räppäritähti menee joka vuosi tyttärensä kanssa gynekologille - "Tsekatkaa immenkalvo"

07.11.2019 09:45 - Iiro Myllymäki

T.I. on paljastanut, että hänen 18-vuotiaan tyttärensä immenkalvo on vielä koskematon.

Yhdysvaltalainen rap-tähti T.I., oikealta nimeltään Clifford Joseph Harris Jr, 39, on tehnyt mielenkiintoisen paljastuksen liittyen 18-vuotiaaseen tyttäreensä Deyjahiin. T.I. on kertonut Ladies Like Us -podcastissa, että hän vierailee tyttärensä kanssa vuosittain gynekologilla varmistaakseen, että tämän immenkalvo on vielä koskematon.

Mieheltä kysyttiin haastattelussa, onko hän antanut seksivalistusta lapsilleen. Mies kertoi, että keskusteluja on käyty, mutta tämän lisäksi hän myös vie tytärtään gynekologille vuosittain varmistuakseen, että tämä on vielä neitsyt.

- Näin se menee. Heti syntymäpäivän jälkeen pidämme juhlat. Yleensä päivää juhlien jälkeen hän tutustuu saamiinsa lahjoihin, ja silloin teippaan lapun hänen oveensa tyyliin ”gynekologi huomenna kello 9.30”, T.I. kertoi yllättyneille podcast-juontajille.

T.I. tyttärensä Deyjahin kanssa vuonna 2014 (kuva: AOP)

Räppäri kertoi enemmänkin gynekologikäyntien kaavasta. Mies kertoi, että hänen tyttärensä on antanut suostumuksen sille, että hänen isänsä saa kuulla kaikki gynekologikäynnillä selviävät tiedot. T.I. myös kertoi, että lääkärit muistuttavat häntä siitä, että immenkalvo voi puhjeta myös muun fyysisen aktiivisuuden, kuten hevosella ratsastamisen ja pyöräilemisen, yhteydessä.

- Sanon lekurille, että hän ei ratsasta hevosilla, hän ei pyöräile eikä hän urheile. Tsekatkaa vain se immenkalvo ja antakaa minulle tulokset välittömästi, T.I. sanoi.

Mies lisäsi, että vielä 18-vuotiaana hänen tyttärensä immenkalvo on koskematon. Kun juontajat epäilivät, että tieto saattaa saada miehet käymään kuumina Deyjahin ympärillä, T.I. vastasi:

- Kuka haluaisi neitsyen? Kaikki se vaiva, mies sanoi.

Sosiaalisessa mediassa miehen paljastus on otettu yllättyneenä vastaan. Sympatiaa miehelle ei ole paljon herunut.

”T.I. on ihan v**un outo. On inhottavaa tehdä tuollaista omalle tyttärelleen. Se on myös todella tunkeilevaa”, kirjoittaa yksi brittiläisen Metro-sivuston mukaan.

Mitä ihmettä? Deyjah on 18-vuotias. Miehen pojat eivät ole neitsyitä. Hän haluaa tyttäriensä pysyvän neitsyinä niin kauan kuin mahdollista ja sanoo vielä uskovansa, että neitsyys tekee heistä vähemmän haluttavia”, on toinen kommentoinut.

Räppärillä on viisi muutakin lasta. Hänellä on 19-, 18-, 15- ja 11-vuotiaat pojat ja kolmevuotias tytär. Miehen tosi-tv-ohjelmassa T.I. & Tiny: Friends and Family Hustle mies ja hänen vaimonsa Tiny Harris saivat tietää, että 15-vuotias King-poika ei ole neitsyt. Ohjelman jaksossa nähtiin, miten T.I. reagoi tietoon siitä, että hänen poikansa on aloittanut seksuaalisen aktiivisuutensa jo 14-vuotiaana. Mies ei ollut asiasta innoissaan, mutta ei myöskään tuominnut poikansa käytöstä.

- En halua, että kukaan lapsistani harrastaa seksiä ennen kuin on oikea aika, mutta kuka osaa edes sanoa, milloin on oikea aika? Minulla on kuitenkin asian suhteen eri tuntemus pojista kuin tytöistä. Se on vain Jumalan totuus. Uskon, että kaikki isät ovat kanssani samaa mieltä, T.I. sanoi ohjelmassa.

Lue myös: Minkä ikäisenä neitsyys keskimäärin menetetään? Kysely selvitti

Lue myös: Yksin kotona -tähti menetti neitsyytensä 15-vuotiaana - paljasti yksityiskohtia illasta

Lähteet: Metro, Daily Mail

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat