Kuva: AOP

Jennifer Lopezin yllätyspaljastus: Teki hittielokuvansa ilman palkkaa

19.11.2019 14:45 - Iiro Myllymäki

Nainen on saanut suitsutusta roolistaan Hustlers - Korkojen kera -elokuvassa.

Jennifer Lopezin, 50, näyttelijänura on lähtenyt uudelleen lentoon Hustlers - Korkojen kera-elokuvan roolin myötä. Wall Streetin rikkaita miehiä höynäyttävästä stripparijoukosta kertova elokuva on saanut suitsutusta osakseen, ja pääroolissa nähtävälle Lopezille on povattu jopa Oscar-ehdokkuutta strippariemo Ramonan roolista.

Nyt Jennifer Lopez on tehnyt yllättävän paljastuksen elokuvaan liittyen. Nainen kertoo GQ-lehdelle, että hänelle ei maksettu roolista palkkaa.

- En saanut juurikaan rahaa Hustlersista. Tein sen ilmaiseksi ja tuotin sen, Lopez kertoo.

Huffington Post kirjoittaa, että vaikka Lopez ei saanut ennakolta rahaa roolistaan, on todennäköistä, että hän on käärinyt tuottoja elokuvasta sen tultua elokuvateattereihin ja osoittauduttua menestykseksi. Avausviikonloppunaan Hustlers - Korkojen kera tuotti noin 30 miljoonaa euroa avausviikonloppunaan Pohjois-Amerikan elokuvateattereissa.

Jennifer Lopez kertoo GQ:lle, että elokuvarooleja valitessaan hänelle ei riitä enää pelkästään se, että itse rooli on mielenkiintoinen. Hän haluaa, että koko elokuva heijastelee mielenkiintoisesti ympäröivää maailmaa.

- Idea Wall Streetin miehistä [Hustlers-elokuvassa] oli mielenkiintoinen. Nämä naiset huijaavat heitä, mutta nämä miehet huijaavat kaikkia. Ajattelin, että se, mitä elokuva sanoo maailmasta ja sukupuolirooleista tekee siitä kokonaisena elokuvana mielenkiintoisen, Lopez kertoo.

Lue myös: ”Hän halusi nähdä rintani” – Jennifer Lopez sai törkeän pyynnön elokuvan kulisseissa

Lue myös: Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -tuomari on aivan kuin ilmetty Jennifer Lopez! Katso ja vertaa

Lue myös: Jennifer Lopezille povataan ensimmäistä Oscar-ehdokkuutta strippariroolistaan - tähti herkistyi

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat