Kuva: AOP

Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -tuomari on aivan kuin ilmetty Jennifer Lopez! Katso ja vertaa

06.11.2019 15:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Carrie Ann Inaba on hyödyntänyt ilmiömäistä yhdennäköisyyttä esiintymällä Lopezina.

Yhdysvalloissa Dancing With the Stars -kilpailua tuomaroiva Carrie Ann Inaba, 51, poseerasi punaisella matolla televisiosarjaan liittyvässä tapahtumassa. Kuvankaunis nainen herätti luonnollisesti huomiota, mutta kenties hieman yllättävällä tavalla. Nainen näytti nimittäin aivan laulaja-näyttelijä Jennifer Lopezin, 50, kopiolta.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Oikea Jennifer Lopez (kuva: AOP)

Carrie Ann Inaban ja Jennifer Lopezin yhdennäköisyys on huomattu aiemminkin. Inaba ja Lopez ovat työskennelleet yhdessä 1990-luvun alussa In Living Color -tv-sarjassa. Inaba on kertonut The Wendy Williams Show’ssa, että kaksikko sekoitettiin usein toisiinsa esimerkiksi, kun heidän nimiään kirjoitettiin valokuvien yhteyteen.

- He laittoivat minun nimeni J.LO'n kuvan alle. Mietin, että hän on latino ja minä olen aasialainen. Näytämme erilaisilta! Inaba on sanonut.

Carrie Ann Inaba on hyödyntänyt yhdennäköisyyttään Lopezin kanssa esiintymällä Lopezina The Talk -ohjelman Lipsync War -erikoislähetyksessä. Nainen tanssi Lopezin Get Right - ja Let's Get Loud -hittien tahtiin. Voit katsoa videon esityksestä alta. Jos se ei näy alla, klikkaa tästä.

Jennifer Lopezia on pitänyt kiireisenä Hustlers-elokuvan promoaminen. (kuva: AOP)

Lue myös: Jennifer Lopezin esiintymisasu tihkuu seksiä - verkkosukkikset ja tiukka body korostavat pakaroita

Lue myös: Jennifer Lopezin asun, 50, rohkea halkio paljasti anteliaasti reittä - katso kuvat

Lähteet: AOP, Premier Guide Miami

Kilpailut

Uusimmat