Kuva: AOP

Khloé Kardashian paljastaa, millainen pettäjäeksä on isänä: "True ansaitsee rakastavan isän"

03.12.2019 22:15 - Iiro Myllymäki

Khloé Kardashian ylistää ex-miesystäväänsä sosiaalisessa mediassa.

Khloé Kardashian, 35, on kertonut Twitterissä, miten hänen ja ex-mies Tristan Thompsonin, 28, yhteishuoltajuus toimii. Ex-parilla on yksi yhteinen lapsi, 1-vuotias True. Kaksikon suhde ja ero ovat olleet hyvin julkisia, ja Tristan Thompson ryvettyi pettämisskandaaleissa, jotka johtivat pariskunnan eroon.

Yhteishuoltajuus kuitenkin vaikuttaa toimivan hyvin. Khloé Kardashian on vastannut Twitterissä fanille, joka kirjoitti näin:

”Kunpa Tristan ei olisi koskaan mokannut. Hän ja Khloé olivat niin suloisia yhdessä!” fani kirjoittaa.

”Samaa mieltä lol. Meidän yhteishuoltajuutemme toimii todella hyvin nyt, ja se on hienoa. Yhteishuoltajuus on niin hankalaa. Kunnioitan kaikkia, jotka siinä onnistuvat”, Kardashian kirjoittaa.

(kuva: Twitter)

Khloé Kardashian paljasti toisessa twiitissä lisää tämänhetkisestä suhtautumisestaan Thompsoniin.

”True ansaitsee rakastavan ja mahtavan isän. Tristan on upea isä. Me kaikki teemme virheitä, eikä kukaan meistä ole täydellinen. En halua velloa negatiivisuudessa, koska se vain vahingoittaa minua ja myrkyttää energian, jota välitän lapselleni”, Kardashian kirjoittaa.

(kuva: Twitter)

Khloé Kardashianin sovinnolliset twiitit ovat saaneet ihastuneen vastaanoton. Monen kommentoijan mielestä on hienoa, että nainen laittaa lapsensa tarpeet etusijalle eikä pelkästään kanna kaunaa häntä pettäneelle Thompsonille. Tristan Thompson syöksi kaksikon suhteen kriisiin, kun hän suuteli Kylie Jennerin ystävää Jordyn Woodsia vuoden alussa. On uutisoitu, että Tristan Thompson on yrittänyt saada Kardashianin takaisin monin eri keinoin. Voit lukea aiheesta lisää tästä jutusta.

Khloé Kardashian ja True Thompson maaliskuussa 2019 (kuva: AOP)

Lue myös: Khloé Kardashian jakoi mystisen viestin - oliko kirjoitus omistettu pettäjämiehelle?

Lue myös: Khloé Kardashian suloisessa yhteiskuvassa Truen, 1, kanssa: 'En ota tätä koskaan itsestäänselvyytenä'

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat