Kuva: AOP

Demi Lovaton fanit hyökkäsivät somessa tämän exää vastaan: "Älä anele mieheltä ikinä mitään!"

04.01.2020 14:15 - Milena Raappana

Demi Lovaton entinen kumppani Wilmer Valderraman kihlautuminen meni tähden faneilla tunteisiin.

Laulaja-näyttelijä Demi Lovaton, 27, fanit ovat raivostuneet sosiaalisessa mediassa. 

Kiivaiden tunteiden ja sananvaihtojen takana on Lovaton entisen kumppanin Wilmer Valderraman kihlautuminen nykyisen puolisonsa Amanda Pachecon kanssa. Lovato ja Valderrama seurustelivat kuuden vuoden ajan ja erosivat vuonna 2016 yhteisestä päätöksestä. Sen sijaan tuoreiden kihlojen takana on alle vuoden suhde, joka on saanut Lovaton fanit raivon partaalle. 

Laulajatähden fanien mukaan Valderraman käytös on murskaavaa, koska hän ei kuuden vuoden aikana koskaan kosinut Lovatoa, vaikka Sorry Not Sorry -hitin tekijä "kirjoitti laulun, jolla aneli kosintaa". 

"Wilmer seurusteli Demin kanssa kuusi vuotta, mutta menee kihloihin henkilön kanssa, joka ei ollut hänen kanssaan edes vuotta."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Tiedän, että Demi halusi kihlausta Wilmeriltä kuuden vuoden jälkeen ja nyt hän on kosinut hänen tyttöystäväänsä vuoden jälkeen. Tuo mies ei ole oikea tekemään tytölleni noin."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Demi vietti kuusi vuotta elämästään rakastaen Wilmeriä ja hän antoi tälle kaiken rakkauden, halusi naimisiin hänen kanssaan, mutta hän päätti lähteä ja kosia toista. Toivon todella, että hän löytää parhaimman ihmisen, joka arvostaa ja rakastaa häntä sellaisena kuin hän on."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Valderraman kannanttajat ovat puolustaneet miehen tekoa ja huomauttaneet, että suhteen päättymisestä on jo neljä vuotta. Valderrrama ilmoitti kosinnastaan Instagram-tilillään kirjoittaen: 

"Nyt on vain me kaksi. 01-01-2020." 

View this post on Instagram

“It’s just us now” 01-01-2020

A post shared by Wilmer Valderrama (@wilmervalderrama) on

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lovato itse ei jaa faniensa mielipiteitä ja raivoa. E! News -julkaisun uutisen mukaan laulajalle läheinen lähde kertoi tähden olevan onnellinen Valderraman puolesta.

- Hän on onnellinen Wilmerin puolesta, jos Wilmer on onnellinen. Hän (Lovato) aina haluaa vain parasta hänelle ja onnellinen, että hän löysi rakkauden, lähde kertoi E! Newsille.

Valderrama ja Lovato ovat pysyneet hyvissä väleissä eron jälkeen. Esimerkiksi vuonna 2018 Valderrama oli Lovaton tukena tämän ottaessa yliannostuksen ja vieraili tähden luona sairaalassa useampaan otteeseen. 

Lähteet: Cosmopolitan, E! News

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat