Kuva: AOP

Beyoncén ja Jay Z:n gaalakäytös hämmentää - toimittaja teki tarkkanäköisen huomion parin juomista

07.01.2020 11:45 - Iiro Myllymäki

Musiikkimaailman superpari toi Golden Globe -gaalaan omat samppanjansa mukanaan.

Golden Globe -gaala kokosi yhteen viihdemaailman suuria nimiä juhlistamaan elokuva- ja tv-alaa. Gaalavieraiden joukossa nähtiin musiikkimaailman ehkä vaikutusvaltaisin pariskunta Beyoncé, 38, ja Jay Z, 50. Pariskunta oli päättänyt jättää punaisen maton väliin, ja he saapuivat paikalle vasta, kun gaala oli ollut käynnissä jo noin tunnin ajan.

Tämä ei ollut ainoa asia, joka kiinnitti pariskunnan saapumisessa huomion. Monet julkaisut ovat uutisoineet twiitistä, jossa spekuloidaan, että pariskunta toi mukanaan omat samppanjapullot. Los Angeles Times -lehden toimittaja Amy Kaufman on jakanut Twitterissä kuvan, jossa pariskunta odottaa istumapaikkojensa hakemista Kate McKinnonin puheen aikana. Kuvassa nähdään myös parin turvamies.

”Kantaako heidän turvamiehensä kahta alkoholipulloa heille?” Amy Kaufaman kysyy twiitissä, jonka voit katsoa alta. Jos se ei näy alla, klikkaa tästä.

Muun muassa Elle uutisoi, että pariskunnan mukanaan tuomat pullot ovat Ace of Spades -merkiksikin kutsuttua Armand de Brignac -samppanjaa. Valinta ei ole sattumaa, sillä Jay Z omistaa osan brändistä. Golden Globe -gaalassa puolestaan tarjoiltiin kilpailevan firman Moët Chandonin samppanjaa, sillä kyseinen brändi oli yksi gaalan virallisista sponsoreista.

Jay Z:n ja Beyoncén suosimaa samppanjaa saa ostettua Alkosta hintaan 294,16 euroa.

Lue myös: Räppäri Jay Z:n raivokohtaus päätyi videolle - some vastasi kritiikillä: "Kusi noussut päähän"

Lue myös: Beyoncén halkio kohosi ennätyskorkealle - katso kuvat huippurohkeasta asusta

Lähteet: Elle, Alko

Kilpailut

Uusimmat