Kuva: AOP

Räppäri Jay Z:n raivokohtaus päätyi videolle - some vastasi kritiikillä: "Kusi noussut päähän"

18.12.2019 23:15 - Milena Raappana

Video kuvattiin Sean "Diddy" Combsin syntymäpäivillä, joita Hollywoodin eturivin julkkikset kerääntyivät juhlimaan.

Viikonloppuna monet julkisuuden henkilöt olivat juhlimassa räppäri ja näyttelijä Sean "Diddy" Combsin 50-vuotissyntymäpäiviä. Somessa on muun muassa on levinnyt video Leonardo DiCapriosta tanssimassa juhlissa antaumuksella

Juhliin suuntasi myös Hollywoodin superpari Beyoncé, 38, ja Jay Z, 50. Laulajatähti Beyoncélla oli yllään musta iltapuku, jonka halkio kohosi ennätyskorkealla. Myös tämä kaksikko kuvattiin tanssilattialla, mutta iloisen tanssin tuoksinnassa nähtiin myös vihaisia reaktioita. 

Videolla näkyy, miten Beyoncé tanssii Kelly Rowlandin ja Saweetien kanssa. Aivan Beyoncén vieressä on mies, joka pitelee puhelintaan ja kuvaa videota. Ilmeisesti mies oli videoimassa Queen Beyta, mistä Jay Z ei ollut hyvillään. 

Videoklipillä räppäri riuhtaisee puhelimen miehen kädestä ja selvästi kiihtyneessä tilassa. Mies nostaa kätensä pystyyn samalla, kun Jay Z tylyttää häntä. Tämän jälkeen video siirtyy kuvaamaan muita ihmisiä tanssilattialla. 

Beyoncén fanitili on päivittänyt videon Instagram-tililleen. Päivityksen kommenteissa on spekuloitu, kuvasiko mies todella Beyoncéa vaiko sittenkin Jay Z tai jopa itseään.

Osa on myös pohtinut, toimiko räppäri oikealla tavalla vai olisiko hän voinut esittää asiansa toisin. Osa somekäyttäjistä kuitenkin on puolustanut tähteä ja ymmärtänyt, miten turhauttavaa julkisuuden henkilöiden elämä voi olla, kun fanit kuvaavat heitä kaikkialla. 

"Ymmärrän koko yksityisyysasian, mutta hittolainen, hän olisi voinut pyytää miestä olla kuvaamatta häntä, hänen vaimoaan tai ketä tahansa. Luulen, että jollakin on noussut hieman kusi päähän."

"Ei, toisen omaisuutta ei siepata tuolla tavalla. En välitä, kuka oikein olet. Sano vain, että voitko lopettaa nauhoittamisen."

"Beyoncé näyttäisi antavan puhelintyypille sympaattisen taputuksen olalle. Minulle tuo olisi kaiken arvoista. Beyoncé on kirjaimellisesti enkeli."

"Tiedän, että tämä on oikein. He ansaitsevat jotain yksityisyyttä."

"Jos tämä todella pitää paikkansa, Jay Z:n olisi pitänyt kävellä ympäri huonetta repimässä ihmisten puhelimia, koska monet muutkin ihmiset nähdään kuvaamassa puhelimillaan. Jay Z:llä on todella kankea ja kuiva energia, hän ei koskaan näytä pitävän hauskaa, aina vartioimassa."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Laulajatähti Beyoncé kommentoi raskaushuhuja: "Jättäkää munasarjani rauhaan!"

Lue myös: Beyoncésta tehty vahanukke on niin realistinen, että sitä on vaikea uskoa - "Paras tähän asti!"

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat