Kuva: AOP

Harry Styles ryöstettiin ystävänpäivänä, kertoo nyt kauhunhetkistä: "Sen siitä saa, kun on sinkku"

03.03.2020 10:45 - Roy Kokkonen

- En halunnut suututtaa heitä, tähtipoppari kertoo.

Kaksi viikkoa sitten uutisoimme Harry Stylesin, 26, joutuneen ryöstön uhriksi ystävänpäivänä. Tuolloin poptähti ei suostunut kommentoimaan asiaa. Tuoreessa Howard Sternin, 66, haastattelussa Styles avautuu ensi kerran ystävänpäivän tapahtumista.

- Kyllä, minut ryöstettiin ystävänpäivänä. Sen siitä saa, kun on sinkku näinä päivinä. Olisi pitänyt olla muuta menoa, Styles vitsaili. 

Ryöstö tapahtui Stylesin ollessa palaamassa kotiinsa ystävänsä luota. Vain viiden minuutin päässä kotoaan hän huomasi joukon kasvonsa peittäneitä ja huppupäisiä miehiä seuraavan häntä.

- Kävelin kadulla ja kun katsoin taakseni, miehet siirtyivät toiselle puolelle katua. Ajattelin, että onpa outoa, hän sanoo.

Samalla Styles kuuli askelten lähestyvän.

- Siirryin silloin itse kadun toiselle puolelle, ja he seurasivat, jolloin ajattelin 'helvetti sentään', Styles kertoo.

Styles ylitti kadun uudelleen, mutta miehet ylittivät sen jälleen hänen perässään. Tuolloin hän tajusi, että joutuu ryöstetyksi.

- Yksi miehistä kysyi, onko minulla hetki aikaa puhua ja jatkoi kysymällä, poltanko pilveä. Vastattuani kieltävästi hän kysyi haluaisinko pilveä. Kieltäydyttyäni hän kysyi, mitä sinulla on mukanasi.

Silloin miesjoukko ympäröi Stylesin ja yrittivät saada tämän antamaan avatun puhelimensa heille.

- Harkitsin, että heittäisin puhelimen lampeen ja sanoisin, että nyt kenelläkään meistä ei ole sitä. En kuitenkaan halunnut suututtaa heitä.

Silloin kaksi autoa ajoi heidän ohitseen, ja Styles tajusi tilaisuutensa tulleen. Tähtipoppari toimi neuvokkaasti ja selvisi ehjin nahoin.

- Yritin pysäyttää yhden autoista ja sitten juoksin kohti asuinaluettani. Luulen, että koska heillä oli jo käteistä ja muuta kamaa he päätyivät vain kääntymään takaisin, Styles kertoo.

Lue myös: Harry Styles joutui ryöstön kohteeksi? Lähteiden mukaan uhattiin veitsellä Lontoon yössä

Lue myös: Harry Styles poseerasi mekossa ja some sekosi: "Rakastan häntä koko ajan enemmän"

Lue myös: Harry Styles joutui syömään spermaa tai vastaamaan eksänsä tiukkaan kysymykseen - katso tv-pätkä

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat