Kuva: AOP

Justin Bieber vitsaili avioliittonsa olleen suunniteltu: "Se oli ehdottomasti järjestetty liitto"

09.03.2020 12:15 - Milena Raappana

Justin Bieber kertoi, miten hän ja Hailey Bieber tapasivat ja pohti heidän vanhempiensa suunnitelleen kaksikon suhteen.

Poptähti Justin Bieber, 26, jakoi taannoin elämäänsä Seasons-dokumenttisarjassa, jossa nähtiin myös hetkiä hänen ja Hailey Bieberin, 23, häistä. Artisti muun muassa takelteli sanoissaan alttarilla ja väänsi tilanteesta huumoria. 

Vitsailu häistä on jatkunut Ellen DeGeneresin ohjelmassa, jossa Bieber murjaisi heidän avioliittonsa olevan järjestetty. Cosmopolitan-julkaisu uutisoi Sorry-hitin tekijän tehneen haastattelun vierailevan juontajan artisti Demi Lovaton, 27, kanssa ja sanoi heidän vanhiempansa suunnitelleen avioliiton, koska he molemmat ovat kristittyjä. 

- Tapasimme aikaisin aamuisin Today-ohjelman nauhoituksissa. Olen melko varma, ettei hän halunnut olla siellä. Hänen isänsä raahasi hänet ylös sängystä aamulla, Bieber selitti. 

- Nyt, kun katsoo taaksepäin, se oli ehdottomasti järjestetty liitto, he miettivät tämän koko jutun. Koska hänet oltiin kasvatettu kristityksi, se oli kuin "hei haluan esitellä sinut Justinille ja hänen äidilleen. Heillä on samankaltaiset arvot ja he uskovat samoihin asioihin, meistä te voisitte olla hyviä ystäviä", Justin kuvaili vitsaillen Lovatolle.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Justin on kertonut, että tekee töitä avioliittonsa eteen. Aikaisemmissa suhteissaan poppari on päätynyt pettämään, mutta nyt hän opiskelee avioliiton arvoja, joihin lukeutuu muun muassa keskustelutaidot, seksuaaliset tarpeet ja perhesuhteet

Lue myös: Justin Bieber teki paljastuksen hänen ja Hailey Bieberin seksielämästä: 'Se on aika hullua välillä'

Lue myös: Justin Bieber ajoi viiksensä - Hailey-vaimo kommentoi innostuneena

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat