Kuva: AOP

Justin Bieber teki paljastuksen hänen ja Hailey Bieberin seksielämästä: 'Se on aika hullua välillä'

17.02.2020 14:15 - Milena Raappana

Justin Bieber kuvaili seksielämäänsä keikallaan, jossa fanit saivat esittää poptähdelle kysymyksiä.

Poptähti Justin Bieber, 25, keikkaili viime viikolla Lontoossa ja teki intiimin paljastuksen hänen ja vaimonsa malli Hailey Bieberin, 23, elämästä faneille järjestetyssä kysymystuokiossa. 

The Guardian -julkaisu uutisoi erään fanin kysyneen, miten laulaja rentoutuu. Bieber vastasi rentouttavan aktiviteetin riippuvan siitä, kenen kanssa hän on, mutta Haileyn kanssa meno on kiihkeää. 

- Kun olen vaimoni kanssa... Te voitta arvata, mitä teemme päivät pitkät. Se yltyy melko hulluksi välillä, sen voin paljastaa, Bieber kuvaili. 

- Jep, rehellisesti sanottuna teemme vain sitä aikalailla. Tykkäämme katsoa elokuvia - Netflix and chill. Me kylläkin keskitymme enemmän chill-osioon, Bieber jatkoi. 

Netflix and chill -sanonnalla (suom. Netflixiä ja chillailua) tarkoitetaan sarjojen ja elokuvien katselua romanttisessa mielessä, mikä johtaa lopulta seksin harrastamiseen. 

Changes-albumin ystävänpäivänä 14. helmikuuta julkaissut artisti kertoi myös rentoutuvansa urheilun, kuten jääkiekon ja jalkapallon, parissa. 

View this post on Instagram

happy valentines day cwazzzyyy ❣️

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Justin ja Hailey menivät salaa naimisiin vuoden 2018 syyskussa, mutta uusivat valansa myöhemmin julkisuudessa. 

Poptähti puhui kysymyshetkessä myös avioliitosta. 

- Sanon vain, että naimisissa oleminen on mahtavaa. Mutta älkää ymmärtäkö väärin, avioliitto ei ole helppoa, Bieber sanoi.

- Joka päivä sinun täytyy rakastaa sitä henkilöä, olla kiltti sille henkilölle. Se vaatii työtä, koska kun teet niin siitä tulee voimakasta. Se on vain uskomatonta. 

Bieber onkin kertonut sosiaalisessa mediassa opiskelevan avioliiton arvoja, jotta hänen ja Haileyn suhde pysyisi vahvana.

Lue myös: Justin ja Hailey Bieberin suhde vaati työtä onnistuakseen: "Olen todella onnekas"

Lue myös: Justin Bieber avoimena kosintahetkestä: "En ollut varma pystynkö sitoutumaan"

Lue myös: Justin Bieber ja Hailey-rakas härskeinä somessa: "Olen hyvä käsistäni"

Lähde: The Guardian

Kilpailut

Uusimmat