Kuva: Nelonen / Lars Johnson

Tänään Temptation Islandissa: Tutut kasvot saapuvat saarelle - bileissä heti peto irti

01.04.2020 07:15 - Roy Kokkonen

Vasta neljä kuukautta seurustellut pari saapuu saarelle kuin soitellen sotaan.

Temptation Island Suomessa koetaan tänään yllätys, kun molempien saarten väkiluku kasvaa. Saarelle saapuvat edelliseltä kaudelta tutut Josku ja Karim. Pari saapuu saarelta lähteneiden Pinjan ja Kallen tilalle.

Karim tuli ohjelman edelliselle kaudelle sinkkuna ja iski silmänsä Joskuun. Josku puolestaan tuli ohjelmaan yhdessä silloisen poikaystävänsä Leevin kanssa, mutta suhde päättyi eroon.

Karim ja Josku pitivät tiivistä yhteyttä viime kauden jälkeen ja alkoivat nopeasti seurustelemaan. Parin saapuessa uudestaan saarelle he ovat seurustelleet vasta neljä kuukautta.

Vaikka yhteistä taivalta on takana vasta lyhyen aikaa, on rakkaus jo molempien mielestä syvää. Pari on jopa tatuoinut toistensa nimet rakkaudenosoituksena.

Pariskunta lähtee saarelle luottavaisin mielin, vaikka Joskun edellinen suhde kariutuikin edellisellä kaudella.

- Ei ole mitään sellaista huolen aihetta. Odotan, että molemmilla tulee olemaan hauskaa, ja saamme täältä varmistuksen sitten, kun lähdemme täältä yhdessä, Josku sanoo.

Myös Karim on varma, että Josku on hänelle se oikea.

- Kyllä Josku tulee aivan varmasti olemaan tuleva vaimoni, Karim vakuuttaa.

Aiemmasta kaudesta viisastuneena pari on sopinut tiukoista säännöistä. He eivät halua toistensa osallistuvan härskeihin intiimileikkeihin eivätkä nukkuvan muiden vieressä.

Karim on sinkkujen kanssa läheisissä tunnelmissa jo ensimmäisissä bileissä. (kuva: Nelonen / Lars Johnson)

Yllätys on suuri, kun saarelaiset tapaavat uudet vahvistukset. Heidän saapumisensa herättää muissa paljon kysymyksiä. Monet sinkut epäilevät, miten parin suhteelle lopulta käy.

Illan bileissä teemana on matka maailman ympäri, ja näyttävän sisääntulon jälkeen varsinkin Karim juhlii vapautuneesti. Häntä läimitään muun muassa paljaalle takalistolle illan tuoksinnassa. 

Samalla mies alkaa epäillä, miten Josku käyttäytyy toisella saarella.

- Mulla on aika kova pelko, koska se mitä kävi meidän välillä viime kaudella, miksei se voisi käydä uudestaan, Karim pohtii huolestuneena.

Temptation Island Suomi
Nelonen
21:00

 Lue myös: Miksi Pinja, 20, ja Kalle, 31, luovuttivat heti Temptation Islandissa? Pinja paljastaa selkeän syyn

Lue myös: Temptation Island Suomi alkoi ja Twitter repesi - kokosimme iskevimmät kommentit

Kilpailut

Uusimmat