Kuva: YouTube

Oasis-veljesten vuosien välirikko vaikuttaa jo tähtien lapsiin: "Kiellän heitä googlaamasta"

05.04.2020 17:15 - Senja Rapila

Noel Gallagherin vaimo on kertonut, ettei halua lastensa tietävän mitään veljesten väleistä.

Voguen haastattelussa Noel Gallagherin vaimo Sara, 48, on kertonut, että hän on kieltänyt kahdelta pojaltaan kuuluisien Oasis-veljesten nimiä. Donovan, 12, ja Sonny, 9, ovat hiljattain alkaneet kiinnostumaan isänsä ja tämän veljen kuuluisasta ja näkyvästä välirikosta, mutta heidän äitinsä ei halua poikien tietävän kaikkea veljesten myrskyävästä suhteesta.

- Donovanin uudet koulukaverit eivät ymmärrä sitä, miksi hän ei ole koskaan tavannut setäänsä. Donovan on alkanut googlaamaan asioita sen vuoksi, Sara on kertonut Voguen haastattelussa avoimesti.

- Olen sanonut, että hänen pitää lopettaa, hän tulisi lukemaan kamalia asioita meistä. En halua poikieni ajattelevan, että tuollainen on veljesten normaali suhde.

Oasis-veljesten välirikko alkoi vouonna 2009, kun bändi hajosi. Tuolloin Noel ilmoitti eroavansa bändistä, koska ei pysty työskentelemään veljensä kanssa. Tämän jälkeen kaksikko on ollut erilaisissa fyysisissä ja verbaalisissa kahakoissa, eikä sopua ole vielä 11 vuodenkaan jälkeen syntynyt.

Lähde: The Sun

Lue myös: Oasis-tähti Liam Gallagher käyttää edelleen huumeita - ei aio estää lapsiaan kokeilemasta aineita

Lue myös: Oasis-tähti Liam Gallagherin poika on kuin ilmetty isänsä - katso kuvat 18-vuotiaasta mallista

Lue myös: Sex Pistolsista kertova elokuva tekeillä – pyritään julkaisemaan vuonna 2020

Lue myös: "Pahinta roskaa ikinä" - 10 artistia, jotka vihaavat omia levyjään

Kilpailut

Uusimmat