Kuva: AOP

Sex Pistolsista kertova elokuva tekeillä – pyritään julkaisemaan vuonna 2020

26.03.2019 13:15 - Niki Miettinen

Elokuva tehdään, koska Queenista kertova Bohemian Rhapsody menestyi hyvin.

Punk-legenda Sex Pistolsista tehdään elokuva, joka aiotaan julkaista ensi vuonna. NME-julkaisun mukaan leffaa kohtaan olisi kiinnostusta, koska legendaarisesta Queen-bändistä kertova Bohemian Rhapsody -elokuva menestyi erittäin hyvin.

NME kertoo, että elokuvasta vastaa Starlight Films -niminen yhtiö, ja sen eteen on tehty töitä jo 18 kuukautta. Yrityksellä töissä olevan Ayesha Plunkettin mukaan yhtiössä oltiin erittäin vakuuttuneita Bohemian Rhapsodyn lipputuloista ja haluavat siksi kertoa tämän ikonisen yhtyeen tarinan.

Yhtiö on aloittamassa näyttelijöiden valintaprosessin, ja heillä on toivomuksia jo muutamiin rooleihin, joita eivät suostuneet kuitenkaan paljastamaan. Starlight Films uskoo bändin tarinan kiinnostavan monia, vaikka Sex Pistols soitti yhdessä vain kolme vuotta.

Sex Pistols on musiikkimaailmassa hyvin merkittävä yhtye, koska heidän ensimmäistä Never Mind The Bollocks -albumiaan pidetään suuressa arvossa. Esimerkiksi Oasis-bändin kitaristi Noel Glallagher, 51, on rankannut kyseisen levyn kaikkien aikojen vaikuttavimmaksi albumiksi.

Lue myös: Sex Pistols -laulajan megayllätys - hakee mukaan Euroviisuihin!

Lue myös: Sex Pistols -kitaristi rehellisenä yhtyeen hajoamisesta: Ei vieläkään puhu Johnny Rottenin kanssa

Lue myös: Sex Pistols -punk-legenda sokeutuu - turvautuu mustaan huumoriin

Lähteet: NME & Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat