Kuva: AOP

IL: Andy McCoy viettää puolisonsa kanssa karanteenielämää Karkkilassa - "Mun pitäis olla Japanissa"

07.04.2020 20:45 - Lauri Kujanpää

McCoyt ovat käyttäneet luppoajan muun muassa maalaamiseen.

Rokkari Andy McCoy, 57, ja hänen puolisonsa Angela McCoy, 55, viettävät karanteenielämää monien muiden tavoin. Tällä hetkellä Karkkilassa asuva pariskunta on käyttänyt luppoajan muun muassa luovuuteen.

- Angela maalaa tuolla tauluja ja mä maalaan sitten alakerrassa taulua. Kaikki on aika normaalia meille muuten itseasiassa, paitsi nyt nämä mun keikat on siirtyneet, Andy McCoy kertoo Iltalehdelle.

McCoy sanoo, että hänen pitäisi tällä hetkellä olla kiertueella Japanissa, mutta koronavirus on estänyt liikkumisen.

- Täällä mä olen tylsistyneenä, mut mitä tässä voi duunaa. Mun pitäis olla kiertueella Japanissa esiintymässä, mut näköjään ei pysty olemaan. Kaikki kalenterissa on pantu eteenpäin. Ei vielä tiedä, että mihin päivämäärään.

Kaikesta huolimatta McCoy on suhteellisen positiivinen tulevaisuuden suhteen ja on sitä mieltä, että koronakin jättää jossain vaiheessa ihmiset rauhaan.

- Pitää tsiigata, mitä tässä voisi tehdä. Ajattelen niin, et näitä superflunssia tulee ja menee. Tää on kai niin nopeasti ja helposti tarttuva. Tässä vähän internetkin luo hysteriaa. Tämä eristäytyminen voi jopa hidastaa tilannetta. Jotkut tulee kipeäksi, jotkut eivät saa mitään - outo virus... Kaikki menee kuitenkin ohi.

Syyskuussa 2019 McCoy julkaisu uuden sooloalbumin 21st Century Rocks.

Lue myös: Me Naiset: Andy ja Angela McCoyn elämää hallitsivat huumeet - "Olimme melkein kodittomia"

Lue myös: Andy McCoy paljastaa hänen ja Angela-vaimon 30 vuoden liiton salaisuuden

Lähde ja koko haastattelu: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat