Kuva: Emmi Moilanen

Lola Odusoga julkaisi viehkeitä kuvia vuosien takaa - yllä nähdään läpikuultava minimekko

08.04.2020 09:45 - Reija Saarinen

Kuva on nähty aikoinaan Suosikki-lehdessä.

Vuoden 1996 Miss Suomi Lola Odusoga, 42, julkaisi omalla Instagram-tilillään kaksi erittäin viehkeää kuvaa vuosien takaa.

Otokset on nähty aikoinaan legendaarisen Suosikki-lehden sivuilla. Niissä Odusogan yllä nähdään läpikuultava minimekko, joka hänelle suunniteltiin Bahamalla järjestettävää kauneuskilpailua varten. 

- Kuvassa mennään vuoteen 1995. Tuolloin olin elämäni ensimmäisissä sellaisissa kisoissa, jotka voitin ja olin sitten lähdössä Bahamalle kisaamaan kansainvälisesti, Odusoga kertoo Instagram-storyissaan. 

Odusogan mukaan kisoihin hänelle haluttiin suunnitella fantasia-asu, jonka teki mallitoimiston listoilla oleva Jekaterina. 

- Minulta ei kysytty lainkaan, että millaisen asun haluaisin. Ja tämähän siis on läpinäkyvää ihokangasta, pantteri sen sijaan on nahkaa. Koska tästä näkyy läpi, alle ei tietenkään voinut laittaa mitään. Tämä ei myöskään venynyt kuin sivukohdista ja silti sen kanssa piti pystyä kävelemään lavalla, Odusoga naurahtaa. 

Odusogan mukaan mekossa ei myöskään ollut vetoketjua, vaan se oli kuin sukka, joka kiskottiin päälle.

Otokset ovat kuitenkin olleet erittäin onnistuneita ja niistä tehtiin myös juliste, joka löytyi aikanaan monen suomalaiskodin seinältä. 

Fanit ovat myös innolla kertoneet Odusogan julkaisemien kuvien yhteydessä omia muistojaan. 

"Muistan tuon mekon."

"Muistan tämän julisteen. Se oli seinälläni."

"Muistan tuon kuvan."

Julkaisun sekä kaikki kommentit pääset katsomaan alta. Jos kuvat eivät näy, löydät ne myös täältä.

Lue myös: Lola Odusoga poseerasi uimapuvussa keskellä talvimaisemaa: "Lunta ja uintihommia"

Kilpailut

Uusimmat