Kuva: AOP

Nyt saa nauraa! Aku Hirviniemen keittiömokaan voi miltei jokainen suomalainen samaistua

13.04.2020 20:15 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Suomalaisnäyttelijällä on ollut epäonnea keittiössä.

Suomalaisnäyttelijä Aku Hirviniemellä ei ole ainakaan tuoreen kuvan julkaisun perusteella ollut onnea keittiössä. Tähden Instagramiin julkaistussa kuvassa nähään lieden päälle täysin sulanut, kuvatekstin perusteella mikrokupu. Näyttelijä on kertonut kuvatekstissä epäonnisesta kokemuksestaan seuraajille.

"Akun kokkikoulun ilmainen ekstravinkki: Kun rauhaksiin laitat pressopannun tulille, niin varmista, että mikrokupu ei ole jäänyt toisen hellan päälle, sytytät varmasti oikean hellan etkä varsinkaan poistu hetkeksi toiseen huoneeseen odottamaan kahvin valmistumista", hän kirjoittaa.

Monet ovat samaistuneet tapaturmaan keittiössä. Yksi samaistujista on näyttelijä Antti Luusuaniemi, joka on paljastanut kommenteissa myös oman kokemuksensa mikrokuvun sulatuksesta.

"Mulle kävi samalla tavalla Helsingin kadulla ekassa omassa vuokrakämpässä Teakin aikana. 22 neliötä oli aika sakeana savusta. Avasin ikkunan ja rapsuttelin muovit hetken perästä", Luusuaniemi kirjoittaa naureskellen kommenttikenttään.

Voit katsoa kuvan alapuolelta.

Lue myös: Sara ja Mikko Parikan tyttövauva sai nimen - fanit ihastuivat kauniiseen sointuun

Lue myös: MTV: Pippa Laukka vihjasi salaperäisenä laulutaidoistaan Joonas Nordman Show’ssa: ”Mieti sitä"

Lue myös: Sini Ariellin mies julkaisi kuvia pinup-mallin vaatehuoneesta: "Sinulla on ongelma"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat