Kuva: Mikko Räsänen

Tuore isä Roope Salminen julkaisi kuvan pienen vauvansa kanssa: "Viimeinen päivitys tästä aiheesta"

18.04.2020 13:32 - Henna Koste

Roope Salminen ja Helmi-Leena Nummela ovat nyt onnellisia vanhempia.

Näyttelijä Helmi-Leena Nummela julkaisi tänään lauantaina keskipäivällä iloisen vauvauutisen. Hänen ja Roope Salmisen pienokainen on syntynyt. Hän kertoi kauniin kuvan yhteydessä, että koko perhe voi hyvin. 

Myös Salminen julkaisi odotetun kuvan. Instagramissa julkaisemassaan kuvassa Salminen pitää vauvaa sylissään leveästi hymyillen.

"Koska raskausmahaa ja sen vääjäämätöntä katoamista on mahdotonta peittää, niin tähän raskauteen on pitänyt ottaa joku kanta. Mua ei oo yhtään haitannut julkisesti kertoo, miten innoissani, valmis ja täynnä rakkautta oon. Nyt alkaa kuitenkin uuden ihmisen oma elämä, johon mulla ei oo oikeutta. Mulla on velvollisuus antaa siihen elämään niin hyvät lähtökohdat kuin ikinä pystyn ja se tulee olemaan mun tärkein duuni joka päivä niin kauan, kun oon elossa. Tää on viimeinen päivitys, jonka tästä aiheesta teen - ei siksi ettenkö pakahtuisi ylpeydestä ja onnesta vaan siksi, että tää nuori henkilö saa tehdä omat valintansa yksityisyytensä suhteen sitten kun on siihen kykenevä. ihanaa kevättä!", Salminen kirjoittaa. 

Pariskunta kertoi vauvauutisesta marraskuussa sosiaalisessa mediassa. Ennen raskausuutista pariskunta ei ole tuonnut suhdettaan suuremmin esille julkisuudessa. Salminen on kertonutkin myös aiemmin MTV:lle, etteivät he aio tuoda lastaan lainkaan julkisuuteen.

Lue myös: Roope Salminen joutui Putouksessa hyytävään tilanteeseen - somessa hehkutetaan ammattitaitoa

Kilpailut

Uusimmat