Kuva: MTV3

Masked Singer -hahmon takaa paljastunut ex-missi: "Nyt keskityn jännittämään, ketä sieltä paljastuu"

26.04.2020 10:15 - Henna Koste

Varo juonipaljastuksia!

Masked Singer Suomi -ohjelman hahmoja on arvuuteltu kuumeisesti sosiaalisessa mediassa. Viikkojen aikaa maskien takaa ovat paljastuneet Pekka Pouta, Mikael Jungner, Sara Chafak, Henri AlénKarri Miettinen eli Paleface, Sami Uotila ja eilen lauantaina Viivi Pumpanen

Entinen Miss Suomi ja muun muassa Posse-ohjelmasta tuttu Pumpanen yllätti Kana-hahmon takana laululahjoillaan. Nyt Pumpanen on vihdoin voinut kommentoida arvailuja Instagram-tilillään. Hän julkaisi kuvan kulisseista ja kommentoi osallistumistaan. 

"Huh, tämä on ollut niin jännää. Vihdoin saan reagoida ja vastata kaikkiin lukemattomiin kommentteihin Masked Singeristä! Voin kertoa, ettei oo ollut helppoa yrittää olla reagoimatta kaikkien arvailuihin! Mutta wow, mikä matka! Tää oli vaan jotain niiiiin päätöntä, jännittävää ja älytöntä koko ohjelma, mutta samaan aikaan niin äärimmäisen hieno kokemus, että huh. Oon niin onnellinen tästä seikkailusta, ja herra jestas mikä jännitys! Mutta tähän on hyvä lopettaa kanan lento. Oli ihana saada viimeistellä Masked-matka Kurkelan kauniilla biisillä ja se muistuttakoon meitä edelleen pitämään huolen toisistamme myös näinä erikoisina aikoina. Täytyy myös sanoa, että olin satavarma jo monta viikkoa sitten, että kanan lento päättyy jo, mutta oli mahtava päästä vetämään näin monta erilaista esitystä. Aivan mieletön kokemus, nyt voin vaan keskittyä myös jännittämään, ketä huikeita esiintyjiä sieltä maskien takaa vielä paljastuu!", Pumpanen kirjoittaa. 

Vielä arvuutellaan Ampiaisen, Kisun, Leijonan, Peacockin ja Heinäseipään henkilöllisyyttä. 

Lue myös: Kuka on Masked Singerin Heinäseiväs? 7 julkkista, joita somekansa pitää vahvoina vaihtoehtoina

Kilpailut

Uusimmat