Kuva: Yle / Tom Hollow

Tänään tv:ssä: Au pairit tutustuvat viinitilaan - ryhmän sisäinen ihastus luo kiusallisen tilanteen

22.05.2020 07:15 - Ella Haura

Viiden au pairin ryhmä matkustaa sarjan seitsemännellä tuotantokaudella Uuteen-Seelantiin.

Suositun Au pairit -sarjan uuden tuotantokauden ensimmäiset jaksot näytettiin tv:ssä keskiviikkona, ja tällä kertaa suomalaiset nuoret seikkailevat Uudessa-Seelannissa. Mukana on viisi eri lähtökohdista tulevaa au pairia: Emel, 19, Ada, 20, Jussi, 20, Sini, 20, sekä Miami-kaudelta tuttu Jane, 24. Sarjan seitsemäs, Aucklandissa kuvattu kausi sisältää jälleen biletystä, kyyneleitä ja solmittuja ystävyyksiä.

Porukka on jakautunut kahtia Janen räiskyvän luonteen vuoksi, mutta illan jaksossa kaikki au pairit suuntavat yhdessä viinitilalle. Uudet tuttavuudet saapuvat piristämään päiväretkeä, ja ryhmän sisäinen ihastus aiheuttaa kiusallisen tilanteen. Yksi au paireista myös jättää nykyisen perheensä. 

Uusia jaksoja nähdään tänään Yle TV2:lla kaksin kappalein. Viides osa nähdään iltayhdeksältä, jonka jälkeen nähdään heti perään kuudes jakso.

Au pairien kaikki aikaisemmat kaudet ovat katsottavissa Yle Areenasta. Pääset katsomaan Uusi-Seelanti-kauden trailerin alta. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Au Pairit Uudessa-Seelannissa

Yle TV2

Klo 21:00

Lue myös: Sami Hedberg yllättyi itsekin yhdestä Masked Singer -laulusuorituksestaan: "Iso haaste"

Lue myös: Netflix julkaisee euroviisuelokuvan - komedian ensimmäinen maistiaisvideo julki, katso

Lue myös: Putous-tähti Ernest Lawson jakoi suloisen kuvan lapsistaan: "Isin tytöt"

Kilpailut

Uusimmat