Kuva: AOP

Queenin Brian May sai sydänkohtauksen - kehottaa ikätovereitaan tarkistamaan terveyttään

25.05.2020 15:00 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Mayhin asennettiin kolme stenttiä.

Queen-yhtyeen legendaarinen kitaristi Bryan May, 72, paljasti Instagramissa, että oli päätynyt sairaalaan sydänkohtauksen takia.

"Hmmm... Sheer Heart Attack? Olin aina hieman huolissani tuosta albumin nimestä, sillä ajattelin, että se voisi pahoittaa niiden ihmisten mielen, jotka ovat kärsineet sydänkohtauksista", May kirjoittaa ja viittaa Queenin albumiin.

Videolla May kertoo, että oli päätynyt aikaisemmin sairaalaan puutarhaonnettomuutensa takia ja tilanne olikin vain pahentunut. Hän oli lopulta kertonut lääkärille rintaoireistaan ja hänellä oltiin todettu sydänkohtaus.

Lääkärit olivat pohtineet lopulta leikkausta sydämen alueelle, sillä Mayn rinnassa oli ollut niin paljon painetta. Lopulta May ja hoitajat tulivat siihen tulokseen, että alue hoidetaan kolmella stentillä, jotka auttavat pitämään verisuonet auki.

- Minusta jokaisen yli 60-vuotiaan pitäisi tutkia sydämensä. Minulla ei ollut aavistustakaan, että minulla olisi tällaisia ongelmia, sillä voin koko ajan hyvin. Tämä olisi voinut olla kohtalokasta, May kehottaa videon lopulla.

Videolla May myös kiittää vuolaasti hoitohenkilökuntaa ja sanoo, että hän voi nyt tilanteeseen nähden hyvin.

Näet koko julkaisun alta. Jos video ei näy, paina tästä.

Voice.fi, Radio Nova ja Radio City ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Brian May teloi itsensä puutarhassaan - "En pysty kävelemään hetkeen"

Lue myös: Queenin Brian May jyrähtää Adam Lambertin vastustajille - "Sanon tämän vain kerran"

Lähde: Mirror

Suosittelemme

Uusimmat