Kuva: AOP

Susanna Laine kertoi tv:ssä hauskan tapauksen uransa alusta: "Jos olisin kertonut, olisi kielletty"

31.05.2020 11:45 - Henna Koste

Juontaja-näyttelijä Susanna Laine kertoi Joonas Nordman Show'n vieraana hakeneensa isoa pestiä parin laulutunnin jälkeen. Tuolla kertaa sitä ei vielä tullut.

Suosikkijuontaja Susanna Laine, 38, vieraili lauantaisessa Joonas Nordman Show'ssa. Laine on tehnyt monipuolisen uran ja tähdittänyt myös musikaaleja. Hän paljasti Nordmanin haastattelussa hauskan tapauksen uransa alkupuolelta, jolloin itsevarmuutta oli riittämiin. 

- Lähdin heti lukion jälkeen suurelle kirkolle valloittamaan maailmaa, Seinäjoelta kotoisin oleva Laine kertoo.

Hän aloitti laulutunnit, sillä unelmissa pyöri vahvasti rooli teatterimusikaalista.

- Opettaja sanoi, että "Hei, sulla on ihan mieletön äänimateriaali". Mietin, että "minulla on sellainen ääni, että mitähän tästä vielä tulee". Luin Helsingin Sanomia ja huomasin, että Savonlinnan Oopperajuhlille haetaan laulajia. Olin käynyt kahdella tai kolmella laulutunnilla. Päätin mennä koelauluihin. En sanonut lauluopettajalle, hän olisi varmasti kieltänyt, Laine paljasti nauraen.

Kun Laine pääsi junalla perille, Sibelius-Akatemiassa häntä oli vastassa ihmisiä iltapuvuissaan.

- Itse olin jossain hupparissa ja Leviksissä. Menimme saliin ja vuoroni tuli. Se oli jumalattoman iso konserttisali ja siellä oli pianisti flyygelin takana. 

Raatilaiset kuuntelivat esityksen kohteliaasti ja kiittivät Lainetta käynnistä. Pestiä ei tuolla kertaa tullut. 

- Se on pohjalaista sisukkuutta ja yrittäjähenkisyyttä. Itsetunto ei välttämättä ole ollut kauhean vahva, mutta sellainen, että pitää kokeilla ja pitää yrittää. Aina ollut sellainen, että ei tarvitse olla paras, kunhan osallistuu, Laine totesi. 

Katso Joonas Nordman Show'n haastattelu Katsomon videolta alta.

Lue myös: MTV: TV-kaunotar Susanna Laine legendaarisen tv-ohjelman juontajaksi: "Olen todella mielissäni"

Kilpailut

Uusimmat