Kuva: AOP

Glee-tähti vastaa näyttelijäkollegoiden syytöksiin: "Me kaikki voimme kasvaa ja muuttua"

03.06.2020 17:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Lea Michelen käytöstä suosikkisarjan kuvauksissa on kritisoitu, ja nyt nainen pyytää anteeksi.

Kirjoitimme tiistaina syytöksistä, joita kanssanäyttelijät ovat kohdistaneet Glee-tähti Lea Michelelle, 33. Tv-sarjan kuudennella kaudella näytellyt Samantha Ware, 28, kirjoitti Twitterissä, että Michele teki kuvauksista ”elävää helvettiä” omalla käytöksellään ja kohdisti hänelle ”mikroaggressioita”. Muutama muu Glee-näyttelijä osoitti tukensa Warelle, ja Dabier Snell kertoi itsekin Michelen aiheuttamasta ikävästä ilmapiiristä kuvauksissa.

Lea Michele (vas) ja Samantha Ware Glee-sarjassa (kuva: AOP)

Nyt Lea Michele on vastannut syytöksiin. Nainen viittaa tuoreessa päivityksessään twiittiinsä, josta kaikki alkoi. Kyseisessä twiitissä Michele suri poliisin surmaaman George Floydin kohtaloa, ja tähän twiittiin Samantha Ware kohdisti vastauksensa.

Lea Michele kirjoittaa Instagramissa, että tämän ajan tärkeä oppi on hänelle ollut se, että kanssaihmisiä tulee kuunnella ja eri perspektiivejä tulee ymmärtää.

”Twiittini oli tarkoitettu tuen osoitukseksi ystävillemme ja naapureillemme ja ei-valkoisten yhteisöille tänä vaikeana aikana, mutta twiittiin saamani vastaukset saivat minut keskittymään erityisesti siihen, miten kanssanäyttelijät kokivat minun käytökseni heitä kohtaan”, Lea Michele kirjoittaa.

Nainen jatkaa kirjoittamalla, että ei ole koskaan tarkoittanut käytöksellään alentaa ei-valkoisten ihmisten arvoa tai loukata heitä. Hän kuitenkin tunnustaa, että hän on syytöksistä päätellen loukannut muiden tunteita ja tämä on saattanut johtua hänen omasta epäkypsyydestään tai tarpeettoman hankalasta käytöksestään.

”Pahoittelen käytöstäni ja mielipahaa, mitä olen aiheuttanut. Me kaikki voimme kasvaa ja muuttua, ja olen viimeisten kuukausien aikana miettinyt omia virheitäni”, Michele kirjoittaa.

Naisen koko kolmen kuvan päivityksen näet alta tai tästä linkistä.

Lea Michele näytteli Gleessä yhtä päärooleista. Nainen sai roolisuorituksestaan Emmy- ja Golden Globe -ehdokkuuksia. Sarjaa esitettiin vuosina 2009–2015.

Lue myös: Glee-tähti Lea Michele odottaa esikoistaan - kertoi raskaudesta julkaisemalla herkän kuvan

Lue myös: Emily Ratajkowski kritisoi suosittuja #BlackoutTuesday-päivityksiä: "Tämä on jopa vaarallista"

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat